Bianca Brad, sprijin pentru mamele de ingeri

/ / Modificat: 2008-05-23
Bianca Brad, sprijin pentru mamele de ingeri





 




Trauma pierderii unui copil marcheaza orice femeie, iar Bianca Brad este una dintre cele care a avut nesansa de a trai aceasta experienta. Campania "Mame de Ingeri" initiata de Bianca Brad dupa pierderea fetitei ei incepe sa prinda contur.

Asa cum promitea in urma cu cateva luni, Bianca Brad a infiintat o organizatie care sa sustina si sa ajute mamele care isi pierd copiii inca dinainte de a-i putea tine in brate. Organizatia E.M.M.A.Eternul Miracol Materna Alinare, se doreste a fi un semnal de alarma asupra cadrelor medicale si a celor care pot fi alaturi de o femeie in momentul in care isi pierde copilul nenascut.

Site-ul organizatiei se lanseaza sambata, 24 mai, in aceeasi zi incepand la Jurnalul TVR1 si un serial de 7 materiale cu marturiile a 7 "mame de ingeri". In cadrul acelorasi materiale video, un medic ginecolog, un psiholog specializat pe probleme de trauma si un preot vor vorbi despre problemele cu care se confrunta aceste femei.

Bianca Brad si Organizatia E.M.M.A. isi doresc astfel ca mamele sa fie informate asupra faptului ca un copil poate fi botezat mai repede daca se naste cu probleme grave de sanatate, iar mamele care isi pierd copiii inainte de nastere au dreptul sa-i vada. Mai mult decat atat, acest gest este incurajat pentru vindecarea ulterioara a mamei.

Poate cel mai important lucru in vindecarea mamei dupa pierderea unui copil este sustinerea si compasiunea din partea familiei si chiar a cadrelor medicale.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre