Bebelusii norocosi castiga premii Milupa pentru intreaga familie

/ / Modificat: 2011-03-14
Bebelusii norocosi castiga premii Milupa pentru intreaga familie

Participa la promotie si spune-ne si tu povestea ta!

Bebelusul tau drag ti-a adus numai momente fericite. Primul lui zambet, primul cuvant rostit sau primii pasi te umplu de mandrie ca esti parinte.

Milupa este alaturi de piticul tau la fiecare pas, iar acum, pe langa o nutritie echilibrata, iti ofera surprize pentru intreaga familie. Multi bebelusi se bucura deja de premiile promotiei "Cu laptic si cereale bebe mic masina are!", iar micutul tau mai are inca sansa sa fie unul dintre castigatori!

Marele premiu inca te asteapta!

Cauta in magazine formula de lapte Milumil sau cerealele Milupa participante la promotie si poti castiga, pana pe 3 aprilie, unul dintre cele 10 scaune auto pentru copii, 100 de premii constand in produse Milupa pentru bebelusul tau, timp de un an, sau marele premiu: un Volkswagen Passat.

Si povestea bebelusului tau poate fi aici. Iata ce ne marturisesc cativa dintre castigatorii de pana acum:

Maricica Pierdutu – "Fiica cea mare ne-a inscris in promotie si nici nu am stiut ce surpriza ne asteapta!"

"Eu nu am citit despre promotie pe cutia pe care am cumparat-o. Insa fiica mea cea mare, in varsta de 12 anisori, a fost cea care s-a uitat si a aflat despre promotie. Tot ea a fost cea care ne-a inscris la concurs si ne-a facut astfel o mare surpriza.

Eram in masina cand am fost sunata si nu prea intelegeam nimic... la inceput eram confuza, nu stiam daca e o gluma sau nu, dar pana la urma m-am lamurit cine ne-a facut surpriza si m-am bucurat foarte tare cand am aflat ca am castigat produsele Milupa."

Stancu Roxana a cumparat cereale Milupa si a castigat produse pentru un an!

"Le sfatuiesc pe mamici sa incerce sa le ofere copiilor o alimentatie echilibrata si care sa contina toate vitaminele: fructe, legume... eu ii dau si cereale pentru ca ii plac foarte mult si sunt consistente.

Am aflat despre promotie la televizor si m-am hotarat sa particip pentru fetita mea. Am primit vestea in timp ce ma jucam prin casa cu a mea fetita, iar bucuria a fost impartasita si de ea. A fost o mare bucurie sa aflu ca ma numar printre castigatori."

Nu uita: mai ai timp pana pe 3 aprilie sa te numeri si tu printre norocosii castigatori!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre