Barbie si Lego, expozitie de neuitat pentru copilul tau

/ / Modificat: 2010-05-17
Barbie si Lego, expozitie de neuitat pentru copilul tau

Cele mai cunoscute jucarii, Barbie si Lego, vor fi reunite intr-o expozitie pentru intreaga familie intre 14 mai si 6 iunie la Zone Arena.


Cele mai cunoscute jucarii, Barbie si Lego, vor fi reunite intr-o expozitie pentru intreaga familie intre 14 mai si 6 iunie la Zone Arena.

Mai mult de 1000 de exponate orginale, cinema, loc de joaca, concursuri si tombole ii vor incanta pe copiii de toate varstele in cadrul expozitiei de la Bucuresti.

Fetitele au posibilitatea de a face o excursie in timp impreuna cu Barbie de-a lungul ultimelor cinci decenii: de la anii '50, cu influentele lui Elvis, se continua la perioada Flower Power, ABBA si Bee Gees, febra aerobicului si tenisului din perioada anilor '80, pana in prezent.

Baietii vor fi incantati de impresionantele constructii Lego realizate din zeci de mii de piese, precum un oras in miniatura, un Ferrari sau Statuia Libertatii din New York.

Pentru vizitatorii mai tineri am creat locul de joaca perfect – cu multe papusi Barbie si piese Lego, am amenajat un cinematograf, unde copiii vor putea urmari desene animate alaturi de personalul nostru calificat.

De la prima editie din München, in octombrie 2004, Expozitia Barbie si Lego a depasit toate recordurile de audienta, fiind intampinata cu entuziasm pretutindeni. Pana in prezent aceasta a calatorit pe aproape jumatate din suprafata globului, in orase precum Lisabona, Atena, Salonic, Viena, Budapesta, Bratislava, Varsovia, München, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig sau Mallorca.

Programul de vizitare a evenimentului este intre orele 11:00 si 20:30.

Pretul unui bilet de intrare la expozitie este de 15 lei/persoana de luni pana vineri si 20 lei/persoana - sambata si duminica. Pentru grupuri organizate de scoli si gradinite pretul va fi de 10lei/persoana. Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete Zone Arena.

Parteneri eveniment: Minimax, JimJam, Smart Fm, Draga mea pentru copii, Ioana visul copiilor, 7 seri, Romania Libera, port.ro, clopotel.ro, copilul.ro, metropotam.ro.

17 mai 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre