Barbie in Lacul lebedelor

/ / Modificat: 2012-01-11
Barbie in Lacul lebedelor

barbieEgmont lanseaza pe 16 ianuarie al doilea numar al colectiei de reviste Barbie cu DVD la pretul de 14.99 lei, intr-un tiraj de 40.000 bucati/editie si se adreseaza fetitelor cu varste intre 3 si 10 ani.

„Barbie in Lacul lebedelor” se bazeaza pe indragitul basm si pe muzica geniala a lui Ceaikovski, prezentand-o pe Barbie in rolul lui Odette, tanara fiica a unui brutar.

Intr-o zi, aceasta urmareste un inorog pana intr-o Padure Fermecata. Acolo isi da seama ca este singura persoana capabila sa salveze padurea peste care vrajitorul cel rau, Rothbart, incearca sa puna stapanire. Acesta o vrajeste insa pe Odette transformand-o in lebada.

Zana Regina, cea pe care Rothbart incearca sa se razbune, reuseste sa opreasca vraja doar pe jumatate, lasand-o pe fata umana noaptea si lebada ziua.

barbie

Cum va putea o tanara inarmata doar cu curaj, onestitate si inteligenta sa salveze padurea, in timp ce Printul Daniel se indragosteste de ea?

„Barbie in Lacul lebedelor” combina fantezia, baletul si muzica de neuitat a lui Ceaikovski interpretata de Orchestra Simfonica din Londra. Peter Martins, maestru de balet la Baletul din New York coregrafiaza scenele superbe de balet, mai frumoase ca niciodata.

In paginile revistei, cititoarele se vor bucura si de un super concurs cu 101 premii originale Barbie!

 barbie_logo

Urmatoarele titluri ale colectiei apar in ordinea prezentata mai jos:

Barbie Fairytopia - 15 februarie 2012

Barbie in Printesa si Sarmana croitoreasa - 15 martie 2012

Jurnalul lui Barbie - 16 aprilie 2012

Barbie si Cei trei muschetari - 15 mai 2012

In paginile revistei se vor gasi prezentarea personajelor din film si povestea filmului de pe DVD cu imagini. In rubrica „Viata de vedeta” cititoarele vor afla chiar de la Barbie lucururi interesante despre ea. In fiecare editie exista si cate o rubrica dedicata unei prietene a lui Barbie sau unui animal de companie. De asemenea, paginile de colorat si activitati le vor distra pe admiratoarele lui Barbie.

Nu rata noul numar al revistei Barbie cu DVD!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre