Baneasa Shopping City si Feeria, sursa de inspiratie pentru parinti si copii

/ / Modificat: 2013-02-27
Baneasa Shopping City si Feeria, sursa de inspiratie pentru parinti si copii

Baneasa Shopping City si Feeria au incheiat seria celor mai interesante programe after-school, desfasurata intre 7 si 16 septembrie.  Programul pregatit a fost un real ajutor pentru parinti in alegerea celor mai potrivite activitati extrascolare, dar si o experienta inedita pentru copiii lor.

In primul weekend, copiii au primit calificativ maxim la prima lectie din acest an, cea a regulilor de circulatie, predata de reprezentantii Politiei Circulatiei.



Cristian Leana cub rubik

Cei mici, dar si parintii lor, au urmarit fascinati una dintre cele mai impresionante reprezentatii ale lui Cristian Leana, specialistul in cub Rubik, prezent in Zona IQ alaturi de membrii clubului Speedcubing. Legat la ochi, acesta a rezolvat un cub buclucas in putin peste un minut. In zona destinata artelor martiale maestrii de la clubul Bushido i-au initiat pe cei mici in primul curs de Taekwando.



dans_copii_mici

Zona de dans a adunat sute de copii incantati de reprezentatiile profesionistilor de la Moty Dance School, acestia dezvaluindu-le vizitatorilor atat pasi de baza, cat si coregrafii din diferite stiluri de dans.



desen copii

Cei mai mici dintre vizitatori au fost impresionati de lectiile de pictura, origami si desen si s-au alaturat reprezentantilor gradinitei Copil Istet si ai clubului Myka Kids in programul pregatit special pentru ei.

atelier pictura

Acestia nu au ratat zona dedicata jocurilor din Feeria; X si 0 a fost primul in topul preferintelor copiilor.  In tot acest timp, parintii au avut posibilitatea sa consulte ofertele educationale, esentiale pentru dezvoltarea copilului lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre