Balul de Caritate de Halloween isi asteapta licitantii

/ / Modificat: 2008-10-16
Balul de Caritate de Halloween isi asteapta licitantii





 

Fiecare sarbatoare de care ne bucuram noi trebuie sa fie un prilej de bucurie si pentru copiii defavorizati. De aceea, campaniile si evenimentele caritabile desfasurate de diferitele companii si asociatii vin intotdeauna pentru a aduce momente fericite in viata acestor copii.

 




Balul de Caritate de Halloween, aflat anul acesta la cea de-a 4-a editie, se va desfasura in 25 octombrie la Palatul Parlamentului. Evenimentul urmareste strangerea de fonduri pentru derularea initiativei nationale "Fiecare Copil in Scoala".

"Sub sloganul "Tara, tara, vrem eroi!", Balul de Caritate de Halloween din acest an isi propune sa celebreze eroii – oameni care prin viziune, curaj, munca, talent, gratie si creativitate au intrat in istorie si in sufletele noastre ca modele de viata si surse de inspiratie", declara Leslie Hawke, presedintele Asociatiei Ovidiu Rom.

Campania de Halloween care se va desfasura la Baneasa Shopping City in perioada 16 octombrie-2 noiembrie a fost deschisa ieri prin dezvelirea catorva dintre obiectele care vor fi scoase la licitatie in cadrul Balului de Caritate. Aceasta actiune vine in sprijinul copiilor defavorizati sprijiniti de Asociatia Ovidiu Rom.

Leslie Hawke a facut o traditie din a implica starurile de la Hollywood in sprijinirea initiativelor derulte de Ovidiu Rom. Astfel, doua dintre cele 7 obiecte care vor fi expuse la Baneasa Shopping City si apoi licitate apartin unor vedete americane. Este vorba despre colierul Damiani, in valoare comerciala de 17.980 de dolari, donat de Gwyneth Paltrow si despre geanta din piele lacuita Versace Hit, primita de Demi Moore chiar de la Donatella Versace. Valoarea acesteia este de 4 mii de dolari.

Celelalte 5 piese care vor putea fi admirate in premiera in Baneasa Shopping City in perioada 16-24 octombrie si care vor fi licitate la Balul de Caritate de Halloween din acest an sunt:

  • Daniel Balanescu – "Ioana care uita intotdeauna cate ceva" – pictura pe material textil cu rama de lemn, estimata la o mie de euro;

  • Cela Neamtu – "Voronet" – tapiserie in rama aurie, passepartout gri antarctic, utilizand tehnica haute lisse "voroneteana". Este o reproducere a unui fragment de pictura murala de la Manastirea Voronet in valoare de 3 mii de euro;

  • Roxana Rivero Castilla – "Connection of the crystal" – sculptura din argint prezentata intr-o cutie de lemn, in valoare de 1.500 de euro;

  • Rochie Stephan Pelger din matase shantug natural de culoare alba, in valoare de 2.000 de euro;

  • Rochie Lena Criveanu creata in exclusivitate pentru eveniment, de organza si voal de matase, cu aplicatii de paiete, de culoare albastru deschis. Valoarea acesteia este de 2.000 de euro.

    Editia de anul trecut a Balului de Caritate de Halloween a strans fonduri in valoare de 400 de mii de euro, care au fost folositi pentru a veni in intampinarea nevoilor unor scoli din intreaga tara.


  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre