Baby Looney Tunes, la chioscurile de ziare din 15 iunie

/ / Modificat: 2011-06-15
Baby Looney Tunes, la chioscurile de ziare din 15 iunie

jucaria_tazzMedia Service Zawada, cunoscuta de forumisti si prietenii de pe Facebook drept MSZ, isi bazeaza activitatea pe editarea si publicarea titlurilor internationale pentru copii si adolescenti: Scooby Doo - carti de povesti si benzi desenate, Fifi – carte de povesti si de activitati, revista H2O Adauga Apa, Lumea Povestilor, In galop, Gormiti, Marta Vorbareata, Roary - bolidul de curse.

Mai multe detalii despre aceste publicatii puteti gasi pe msz.ro.

Baby Looney Tunes este prima colectie de carticele pentru copiii foarte mici care abia se familiarizeaza cu diverse obiecte si mediul inconjurator. Sunt carti cartonate, frumos ilustrate si foarte atragatoare pentru curiosii tai.

bebe_bugsPe langa aceste frumoase carticele, veti mai putea gasi la chioscurile de ziare si specialul "Animalele" in care micii cititori vor fi indrumati de Bebe Tweety in lumea animalelor salbatice.

In 40 de pagini in care personajele de desene animate se intrepatrund cu imaginile animalelor reale, copilasul tau poate sa invete sa deosebeasca necuvantatoarele.

Din 15 iunie cautati la chioscurile de ziare cele doua serii de carti "Personaje" si "Prietenii hazlii" din colectia Baby Looney Tunes.

Asta este tot, prieteni!

animaleleMSZ_logo


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre