Baby Expo, Salonul de iarna al bebelusilor si tinerilor parinti

/ / Modificat: 2008-11-21
Baby Expo, Salonul de iarna al bebelusilor si tinerilor parinti





 

Editia a 13-a de iarna a salonului dedicat nou-nascutilor, copiilor intre 0 si 5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti si-a deschis portile pe 20 noiembrie.

 




Joi, vineri si sambata intre orele 10:00 si 18:00 si duminica pana la ora 16:00, Sala Polivalenta din Bucuresti asteapta toti parintii si viitoarii parinti la Baby Expo.

Hainute si accesorii pentru bebelusi, haine pentru gravide, accesorii utile proaspetelor si viitoarelor mamici, toate se regasesc in standurile Baby Expo.

Balansoarul Electric Sweet Peace, singurul leagan care imita toate modurile de leganare ale mamei, hamace braziliene si cele mai la moda port-bebe-uri esarfa aduse direct din Brazilia, scaunul de masina Aerologic, landoul auto Baby-Safe Sleeper si primul sistem educational TV pentru bebelusi Smile Baby sunt doar cateva dintre noutatile aduse de aceasta editie Baby Expo.

Sigur ca de la asa un eveniment nu puteau lipsi jocurile, concursurile, activitatile distractive educative si relaxante. Iti prezentam mai jos cateva dintre acestea:

  • Salsa Baby – Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau – in fiecare zi, de la ora 13:00.

  • Competitia bebelusilor care merg de-a busilea – zilnic, la orele 11:00 si 15:00.

  • Cinema Minimax – desene animate pentru copii, concursuri de colorat, de modelat plastilina, de recitat poezii.

  • Spatiu de joaca Chicco.

  • La Ursuletul Albastru – restaurantul bebelusilor.

  • Aventuri cu Gify – micuta girafa roz ii invita pe vizitatorii Baby Expo sa povesteasca impreuna aventuri minunate si sa participe la jocuri si tombole cu super premii.

    Nu uita ca acestea reprezinta doar o mica parte din surprizele care te asteapta la Baby Expo.

    Viitoarele mamici pot asculta bataile inimii bebelusului lor, descopera solutii pentru recoltarea de celule stem, le sunt prezentate ultimele tendinte in moda pentru gravide si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului.

    Vineri si sambata, de la ora 14:00, Clubul Parintilor este deschis mamicilor si taticilor care doresc sa participe la seminarii interactive sustinute de specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului.

    Biletul de intrare la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuit pentru copii, iar pe baza biletului, fiecare dintre vizitatori poate participa la tombola cu premii din ora in ora.

    Pentru mai multe informatii poti vizita site-ul www.babyexpo.ro.


  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre