Atelierul lui Mos Craciun, mai aproape de cei mici

/ / Modificat: 2009-11-18
Atelierul lui Mos Craciun, mai aproape de cei mici





 

Baneasa Shopping City le ofera celor mici momente de neuitat, prin intermediul unei serii de activitati speciale, in cadrul proiectului "Atelierul lui Mos Craciun". Magia Craciunului vine mai devreme anul acesta, odata cu deschiderea centrului de comanda a lui Mos Craciun in zona special amenajata pentru copii.

In perioada 14 noiembrie - 3 ianuarie, in fiecare weekend, intre orele 12.00 si 20.00, cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun. Astfel, prichindeii vor avea prilejul sa faca o minunata incursiune in Laponia, lumea plina de cadouri a lui Mos Craciun, in calitate de ajutor.

Imbracati in costume de elfi, copiii se vor bucura de activitatile pregatite de Baneasa Shopping City, descoperind secretele lui Mos Craciun si programul zilnic al ajutoarelor acestuia.

Orice copil poate fi elful Mosului

Copiii vor descoperi cum arata un iglu si vor privi imagini inedite din Laponia, pentru o experienta desavarsita de Craciun. Aceasta va fi completata si de zona culturala care, prin intermediul unor fotografii din tara lui Mos Craciun, ii va ajuta pe cei mici sa afle cat mai multe despre Laponia.

Pentru ca cei mici au multe dorinte de sarbatori, ei vor avea posibilitatea sa ii scrie si sa ii expedieze o scrisoare Mosului. Pentru ajutorul oferit acestuia, fiecare copil va fi premiat cu o diploma de elf, care atesta ca a fost un ajutor important al Mosului.

Sambata, 21 noiembrie, ora 15:00, Baneasa Shopping City gazduieste si lansarea pe DVD a unuia dintre cele mai apreciate filme pentru copii - Ice Age 3 - Dawn of the Dinosaurs. Scrat, Sid si simpatica Scratte ii vor astepta pe fanii acestui desen animat la set-up-ul special amenajat in centrul comercial. Achizitionarea unui DVD le va aduce automat celor prezenti si o mascota inedita a unuia dintre personajele  binecunoscutului film animat.

In acest weekend se va deschide si patinoarul Baneasa Shopping City, care va fi amplasat chiar la intrarea in centrul comercial. Patinoarul va fi inaugurat sambata, 21 noiembrie, iar in weekend se vor desfasura o multime de activitati pe cei  600 mp.

18 noiembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre