Atelierele Micul Artist revin la Opera Comica pentru Copii

/ / Modificat: 2017-08-29
Atelierele Micul Artist revin la Opera Comica pentru Copii

Dupa succesul inregistrat in primul sezon al Atelierelor "Micul Artist" din anul scolar 2016-2017, incepand cu 1 septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, da startul unei noi editii a unui program dedicat copiilor. Oferta de cursuri se imbogateste si din aceasta stagiunea vor fi 11 cursuri tematice pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor si tinerilor pana la 18 ani, de la oratorie, fotografie, cor, balet, flamenco si street dance pana la scenografie, actorie si arta medievala.

Inscrierile la ateliere se fac in perioada 1-10 septembrie, prin completarea cate unui formular online pentru fiecare atelier in parte. Grupele de participanti se vor forma in urma preselectiilor organizate la sediul Operei Comice pentru Copii. Atelierele se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar 2017-2018, iar costul unei sedinte este de doar 10 lei. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul Operei Comice pentru Copii, www.operacomica.ro.

Cursurile sunt sustinute de specialisti cu experienta in domeniu, care isi propun sa valorifice talentele artistice si calitatile native ale copiilor, prin intermediul educatiei non-formale. Instructorii sunt: balet - Jaqueline Bratu, balet plus - Theodora Munteanu, cor - Madalina Maxim, cor junior - Elena Iorgulescu, fotografie - Cristina Radulescu, oratorie - Nae Sovaiala, street dance - Ionut Picincu (Hammer), flamenco - Lucas Molina, scenografie - Bogdana Pascal, actorie - Andreea Corneanu, arta medievala - Mihai Serghei Todor, iar coordonatoarea intregului proiectul este Daniela Andronie.

Formularele de inscriere a copiilor la Atelierele "Micul Artist" vor fi disponibile incepand cu data de 1 septembrie pe site-ul www.operacomica.ro si pe pagina de facebook a institutiei.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 400 de reprezentatii, dintre care 16 premiere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente 2017 Evenimente pentru copii Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre