Arenele de Joaca la cea de-a patra editie

/ / Modificat: 2009-05-26
Arenele de Joaca la cea de-a patra editie

 

Mari campioni vor face sport alaturi de copii in cea de-a patra editie a Arenelor de Joaca.

Sambata, 30 mai, in parcul Herastrau din Bucuresti se da startul celei de-a patra editii a Arenelor de Joaca, urmand ca acestea sa ajunga mai apoi si in Campina, Slatina si Targoviste.

 

Gabriela Szabo (campioana mondiala la atletism), Otilia Badescu (campioana europeana la tenis de masa), Diana Oprea (campioana mondiala la fitness) Andreea Raducan si Monica Rosu (campioane mondiale la gimnastica) sunt doar cativa dintre campionii care ii vor invata pe copii si pe parinti deopotriva sa faca sport.

In plus, copiii vor avea acces la mai multe zone de joaca, unde se vor derula, simultan, jocuri si concursuri. Vor exista, de asemenea, o zona de cros, o pista atletica, panouri de escalada, cosuri de baschet si un fileu de badminton.

Evenimentul face parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo. Initiativa are ca public important copiii, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici importanta sportului pentru sanatate si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor.

Daca pana in 2008 evenimentul se desfasura doar in pacul Herastrau din Bucuresti, incepand cu 2009 el se va extinde la nivel national. Astfel, Arenele de Joaca se vor desfasura anul acesta dupa urmatorul program:

• 30 mai 2009 - Bucuresti, Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle;

• 31 mai 2009 - Campina, pe Bulevardul Carol I, La Soldat;

• 6 iunie 2009 - Slatina, Bulevardul A.I. Cuza, segmentul de la Fantana pana la CEC;

• 7-8 iunie 2009 - Targoviste, Parcul Chindia.

26 mai 2009

Articole recomandate

Citeste si despre