Aplicatia ControlInternet.ro, implementata la scoala Genesis Collegiate

/ / Modificat: 2011-01-26
Aplicatia ControlInternet.ro, implementata la scoala Genesis Collegiate

La Genesis Collegiate siguranta copiilor in mediul online este garantata de ControlInternet.ro, un filtru de internet de ultima generatie, 100 % romanesc.

Genesis Collegiate este prima scoala din Romania care monitorizeaza activitatea copiilor in timpul orelor de informatica cu ajutorul aplicatiei ControlInternet.ro. Pentru o atenta supraveghere a copiilor pe parcursul orelor de informatica, Genesis Collegiate si-a dotat toate calculatoarele cu filtrul de internet ControlInternet.ro.

"La Genesis dezvoltam un mediu educational la standardele excelentei si ne preocupa educatia si siguranta copiilor din toate mediile in care ei sunt prezenti. Pe masura ce tehnologia se dezvolta in ritm accelerat, copiii sunt tentati de experiente, de aceea situatiile de risc in mediul virtual cresc. Pentru garantia sigurantei elevilor nostri la orele de informatica, am ales sa implementam aplicatia ControlInternert.ro, un filtru de internet dotat cu instrumente de inalta calitate", declara Mihaela Dragus, General Manager Genesis Collegiate.

Elevii sunt in siguranta in timpul orelor de informatica deoarece ControlInternet.ro ii protejeaza de pornografie si violenta, filtreaza accesul la informatie si ii incurajeaza pe acestia sa foloseasca doar programe potrivite varstei lor. ControlInternet.ro ajuta profesorii si parintii sa controleze activitatea copiilor in mediul virtual prin limitarea timpului, gestionarea listelor de aplicatii si de pagini web pe care acestia le acceseaza.

ControlInternet.ro este un produs creat si gestionat de echipa Clopotel.ro, numarul 1 in domeniul site-urilor destinate copiilor, in Romania.

Complexul Educational Genesis Collegiate, infiintat in anul 2000, are in componenta o gradinita si o scoala, situate intr-un campus prietenos, ambele acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre