Alaturati-va astazi distractiei pe happystudio.com!

/ / Modificat: 2014-02-02
Alaturati-va astazi distractiei pe happystudio.com!

Jocul reprezinta principala activitate a copiilor. Important este insa sa ne asiguram ca se pot juca in siguranta, ca invata lucruri noi, ca se dezvolta si, de ce nu, sa incercam sa fim si noi parte a lumii pe care o construiesc prin joc.

Cum putem face acest lucru? E foarte simplu! Ii putem insoti in minunata lume Happy Studio. O lume virtuala creata de McDonald’s pentru a oferi copiilor distractie, experiente noi, jocuri creative si educative, informatii interesante si recompense. E o lume fascinanta in care vor fi insotiti de personajele lor preferate.

Cu Happy Studio copiii pot fi parte a distractiei in orice moment: in restaurant cu jocuri minunate aduse de Happy online, acasa, sau chiar de pe telefoanele mobile (cu sistem Apple sau Android) utilizand noua aplicatie.

In tot acest timp cei mici vor invata multe lucruri si vor putea colectiona stele cu fiecare sarcina sau joc finalizat. Mai mult, aplicatia Happy Studio instalata pe telefonul mobil ne poate da acces catre Clubul Familei Happy, loc in care copiii pot interactiona cu prietenii lor, in siguranta sub supravegherea parintilor.

Veniti alaturi de noi la lansarea Happy Studio in restaurantele McDonald’s si copii vor avea parte de o cutie Happy Meal cum nu au mai vazut!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre