Al doilea magazin Imaginarium deschis in Romania

/ / Modificat: 2010-03-26
Al doilea magazin Imaginarium deschis in Romania





 

Imaginarium a deschis cel de-al doilea magazin in Sun Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti.

Dupa intrarea prin portile sale duble, noul magazin de peste 150 metri patrati ofera familiilor cea mai buna selectie din setul unic de produse si servicii Imaginarium, care inglobeaza valori precum educatia, creativitatea, distractia, stimularea intelectuala si timpul de calitate petrecut in familie – totul la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta, la cel mai bun pret de pe piata.

Experienta primului magazin Imaginarium, deschis la Militari Shopping Center in aprilie 2009, dovedeste valabilitatea conceptului care a revolutionat piata jucariilor din peste 30 de tari si in Romania: o lume magica unde formele si culorile unice, muzica si ambianta construiesc o atmosfera relaxanta si incitanta in acelasi timp, transformand clientii in oaspeti dragi.

"Va rugam atingeti!" este motto-ul produselor Imaginarium.

Imaginarium este compania cu cea mai mare extindere la nivel global, dedicata jucariilor si jocurilor educative pentru copii si familiile lor. Fondata in Zaragoza in 1992, compania are in prezent peste 600 de magazine in 30 de tari.

In Romania, Imaginarium este reprezentata din 2009 prin Tritex Design care isi propune sa deschida alte 12 magazine in urmatorii 4 ani.

Magazinele Imaginarium

• Imaginarium Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu nr. 546-560

Tel: 021 380 88 30

• Imaginarium Sun Plaza, Bd. Vacaresti nr. 391

Tel: 021 780 72 72

imaginarium.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre