Ajutorul tau pentru curatenia de primavara

/ / Modificat: 2010-03-02
Ajutorul tau pentru curatenia de primavara





 

Ai mostenit traditia de a-ti improspata si infrumseta locuinta ori de cate ori se apropie primavara si Pastele. Nu ar strica sa incepi din timp pregatirile de Paste, mai ales in ce priveste curatenia.

Trebuie sa scoatem mirosul de iarna din casa! Ai folosit pana acum sampoane obisnuite pentru curatarea covorului, dar ai fost intodeauna multumita?

Oricat ai incercat, murdaria tot ramane in fibrele covorului. Vrei cel mai bun sampon pentru curatarea covorului, dar nu doresti sa cheltuiesti foarte mult?

Iti propunem un produs inovator, un ajutor de nadejde pentru "curatenia de primavara" - samponul pentru covoare Vanish Intelligence Plus, care curata murdaria din profunzimea covorului, nu doar la suprafata, asa cum fac sampoanele obisnuite. Eficienta Vanish Intelligence Plus este dovedita atat in lupta cu murdaria, cat si in reducerea costurilor.

Cu Vanish, cureti de 2 ori mai multe covoare decat cu sampoanele obisnuite, deoarece este de 2 ori mai concentrat. Concentratia sa este de 1:9, adica folosesti doar 1 parte de Vanish la 9 parti de apa. Aplici spuma obtinuta pe covor si apoi aspiri, lasand in urma un covor cu adevarat curat. Astfel, te bucuri de performanta celui mai bun produs de pe piata si in acelasi timp economisesti bani.

Folosind Vanish Intelligence Plus, cu siguranta vei avea un covor curat si in profunzimea fibrelor, nu doar la suprafata.

Pret recomandat: 9.9 lei / 500 ml

2 martie 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre