Afla secretul aripilor zanei Tinkerbell, in cinematografe

/ / Modificat: 2012-09-13
Afla secretul aripilor zanei Tinkerbell, in cinematografe

Tinkerbell (Clopotica), una dintre cele mai iubite zane Disney revine pe marile ecrane din Romania, intr-o noua animatie – "Tinkerbell si secretul aripilor". Micuta zana va porni intr-o aventura captivanta, impreuna cu spectatorii din sala, care vor fi purtati intr-o poveste fascinanta.

Vor porni cu totii pe un taram interzis, in misterioasele Paduri ale Iernii, unde aripile magice au nevoie de hainute pentru a le tine de cald si unde vor cunoaste o noua familie de zane, cele care locuiesc pe taramul rece.

Calatoria pe noul teritoriu este insa doar inceputul calatoriei pentru micuta Clopotica, care descopera aici un secret uimitor: are o sora, la fel de vesela si de jucausa, Albastrica (Periwinkle). Cele doua surori seamana cel mai bine la aripi, care parca prind o noua viata si incep sa sclipeasca atunci cand sunt impreuna.  Micutele zane afla ca au origini comune, amandoua s-au nascut din rasul aceluiasi bebelus, dar vantul le-a purtat in directii diferite.

tinkerbell-albastrica

Insa noua descoperire este una riscanta pentru Clopotica si Albastrica: atunci cand zanele din taramul insorit se intalnesc cu cele din zonele reci isi risca chiar aripile lor magice.

Decisa sa doboare toate obstacolele pentru a ramane impreuna cu sora ei nou regasita, Tinkerbell isi foloseste talente pentru a mesteri un generator portabil de zapada, cu ajutorul caruia sa o duca pe sora ei, Albastrica, in "Tara de Nicaieri".

Insa isprava bine intentionata a celor doua surori devine un adevarat pericol, pentru ca "Tara de Nicaieri" este gata sa fie distrusa de frig, iar Copacul Prafului Magic este gata-gata sa inghete.

Cele doua surori trebuie sa gaseasca o cale de a-si reuni puterile magice pentru a salva taramul insorit, inainte ca acesta sa inghete de tot si sa isi piarda magia.

Filmul este cel de-al patrulea din seria Tinkerbell si va fascina cu siguranta fanii Disney, dar si pe cei ai povestilor cu  zane si intamplari magice.

tinkerbell-albastrica

Va invitam la cinematograf incepand cu 7 septembrie, biletul de cinema este chiar praful magic care ii va purta pe micutii spectatori pe taramuri magice, de unde vor afla care este secretul aripilor fermecate ale micutei Clopotica.

Cinematografele in care ruleaza Tinker Bell: Cinema City Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Cotroceni, Sun, Arad, Arad Galleria, Baia Mare, Braila, Tg Mures, Constanta si Grand Cinema Digiplex- Baneasa, Cortina Oradea, Cityplex Tulcea, Cityplex Bv, Cityplex Constanta, The Light Cinema, Movieplex, Satu Mare, Slatina, Ploiesti- cinema Twins, Hollywood Bucuresti si Lotus Oradea, Odeon Cluj.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre