Afla cum faci fericiti doi copii, cu o singura jucarie

/ / Modificat: 2014-05-19
Afla cum faci fericiti doi copii, cu o singura jucarie

O papusa de care fetita ta s-a plictisit ar putea deveni cea mai buna prietena a unei alte fetite. Masinuta pe care cel mic nu o mai vrea isi poate gasi un sofer la fel de iscusit. Jucariile care nu va mai sunt de folos pot aduce zambetul pe chipul unor copii care nu au avut, niciodata, o papusa sau o masinuta a lor.

Implica-te in campania "De 1 iunie, imparte bucuria jucariilor!" si doneaza jucaria de care nu mai ai nevoie. Vei primi un voucher de discount 15%, pe care il poti folosi pentru zeci de jucarii Nicoro Toys. Toate donatiile vor fi oferite, de ziua lor, unor copii nevoiasi, din judetul Teleorman.

Vino cu jucaria la centrul de colectare de la magazinul Nicoro Toys din Unirea Shopping Center sau la unul dintre celelalte 7 puncte de colectare din Bucuresti. In schimbul acesteia, vei primi voucherul de reducere, valabil pana pe 20 iunie. Poti folosi voucherul pentru a achizitiona o jucarie noua pe loc, in magazin, pe site-ul Nicoro sau pe site-urile magazinelor partenere. Daca nu locuiesti in Bucuresti, trimite jucaria prin posta, pe adresa centrului de colectare pentru provincie. Nu uita sa pui in colet si adresa ta de email, pe care iti vom trimite voucherul, in format electronic.

Pe 1 iunie, jucariile vor fi duse, cu ajutorul Asociatiei Charles Dickens, copiilor din judetul Teleorman, care nu se asteapta sa primeasca, nici anul acesta, vreun cadou. Daca vrei sa le faci o surpriza frumoasa, te rugam sa respecti regulamentul campaniei si sa aduci doar jucarii in stare functionala, curate, fara componente lipsa.

Campania "De 1 iunie, imparte bucuria jucariilor!" este sustinuta de Nicoro Toys si Asociatia Charles Dickens, in parteneriat cu Matei Fun Club si Shakespeare School. Magazine partenere ale campaniei sunt cel.ro, crazytoys.ro, marketonline.ro si toyz.ro.

De 1 iunie, hai sa impartim impreuna bucuria jucariilor!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre