AFI Palace Cotroceni devine gazda primului roller coaster din Europa de Est

/ / Modificat: 2012-08-30
AFI Palace Cotroceni devine gazda primului roller coaster din Europa de Est

AFI Palace Cotroceni devine gazda primului roller coaster din Europa de Est

Bucuresti, 29.08.2012: AFI Palace Cotroceni a dat startul, aseara, primului roller coaster amplasat intr-un mall din Europa de Est.

Zorky’s Planet, cel mai mare parc de distractii din Romania instalat intr-un centru comercial a ales AFI Palace Cotroceni ca locatie pentru dezvoltarea unui concept unic in Balcani. Cu o lungime de 140 metri, roller coaster-ul va fi atractia principala pentru copiii si adultii care viziteaza in aceasta perioada mall-ul. Evenimentul de lansare a avut ca laitmotiv patrunderea intr-o lume de basm, inca de la intrare zeitele si mascotele Zorky’s Planet si-au primit invitatii cu voie buna si pregatiti de adrenalina care urma.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat: Adela Popescu si Radu Valcan, Dj Wanda, Dorotheea Petre, Razvan Fodor, Amalia Nastase, LaLa Band, Andreea Patrascu.

Managerul AFI Palace Cotroceni, Israel Visel si Directorul General Britta Trading SRL, Lucia Prajisteanu au inaugurat roller coaster-ul in prezenta  primarului sectorului 6, Rares serban Manescu, dupa care a inceput distractia, trenuletul luandu-si avant.

"Conceptul AFI Palace Cotroceni a fost intotdeanuna de MEGA FUN si facem eforturi permanente in acest sens, iar daca roller coaster-ul are suisuri si coborasuri, noi suntem intr-o avansare continua; Satisfactia celor care ne viziteaza este cea mai importanta pentru noi", a declarat in cadrul evenimentului, Managerul General AFI Palace Cotroceni, Israel Visel.

O intrare platita inseamna 3 ture cu roller coster-ul, accesul fiind permis copiilor cu o inaltime mai mare de 1 m, iar intre 1 m si 1.25 m este necesar sa fie insotiti de adulti care nu trebuie sa achite costuri suplimentare.


Despre Zorky’s Planet


Amenajat pe o suprafata de 2000 de metri patrati, Zorky’s Planet este primul parc de distractii din Romania instalat intr-un centru commercial, in AFI Palace Cotroceni, etajul 1.

Gandit pentru a asigura cat mai multe variante de distractie pentru intreaga familie, Zorky's Planet ofera vizitatorilor sai un loc de joaca pentru pitici cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliana, piscina cu bile, turnuri cu bile, plasa elastica, jocuri electronice si mecanice, masinute tamponabile, carusele, trenulete si multe altele. Toate aparatele sunt de cea mai buna calitate, importate de la furnizori renumiti din Italia, Anglia si Germania, oferind un maxim de  siguranta.


Zorky's Planet ofera tuturor vizitatorilor o multitudine de atractii: piese de teatru pentru cei mici si mari, in fiecare sambata, cu intrare gratuita si facepainting inclus, organizari de petreceri pentru zile de nastere, spectacole, evenimente speciale si concursuri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre