A inceput Mickey's Magic Show!

/ / Modificat: 2013-02-14
A inceput Mickey's Magic Show!

Aseara (13 februarie 2013), in fata unei sali arhipline, a avut loc premiera celui mai asteptat eveniment pentru copii organizat in Romania, Disney Live! - Mickey's Magic Show. Peste 4000 de spectatori au aplaudat la scena deschisa prima reprezentatie din seria celor noua show-uri marca Disney Live! organizate de Amphitrion si sustinute de AQUA Carpatica. Evenimentul se va incheia duminica, 17 februarie, ultimele bilete putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului.

mikeys-magic-show 

Seria evenimentelor Disney Live! - Mickey's Magic Show a debutat aseara cu o reprezentatie desfasurata cu casa inchisa, mii de spectatori pasind plini de entuziasm in fascinanta lume Disney, o lume fermecata in care au avut sansa sa intalneasca cele mai cunoscute personaje ale copilariei lor.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald, alaturi de Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Zana cea Buna, Palarierul cel Nebun sau Alice sunt doar cativa dintre cei care au smuls zambete si aplauze minute in sir, alaturi de celebrul magician Michael Barron, asistentul sau si gazda show-ului, Alina Teianu.

Disney-Magic-Show

Spectacolul va continua in zilele urmatoare, astfel:

Joi (14 februarie)                            Show: 19:00  Acces: 18:00

Vineri (15 februarie)                      Show: 19:00  Acces: 18:00

Sambata (16 februarie) – trei reprezentatii:

Reprezentatia 1:                             Show: 11:00  Acces: 10:00

Reprezentatia 2:                             Show: 15:00  Acces: 14:00

Reprezentatia 3:                             Show: 19:00  Acces: 18:00

Duminica (17 februarie) – trei reprezentatii:

Reprezentatia 1:                             Show: 11:00  Acces: 10:00

Reprezentatia 2:                             Show: 15:00  Acces: 14:00

Reprezentatia 3:                             Show: 19:00  Acces: 18:00

Pentru buna desfasurare a evenimentului, spectatorii sunt rugati sa respecte ziua si ora reprezentatiei inscrise pe biletul achizitionat! De asemenea, este indicat ca posesorii de bilete sa vina la spectacol incepand cu ora mentionata pentru acces, pentru a evita supraaglomerarile si implicit, intarzierea spectacolului.

Disney_foto

Accesul in sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video va fi interzis. In cadrul spectacolului sunt folosite lumini stroboscopice, precum si efecte speciale. Orice forma de fotografiere sau filmare este strict interzisa, iar nerespectarea acestui lucru poate determina evacuarea persoanei in cauza impreuna cu copilul/familia/insotitorii acesteia.

Toate spectacolele vor fi dublate in limba romana, fiecare avand o durata de aproximativ 90 de minute, cu o pauza de 15 minute.

Copiii pana la varsta de 12 ani inclusiv beneficiaza de bilete cu pret redus, insa accesul acestora in sala se va face doar in compania unui adult posesor de bilet, pe baza unui act valid care atesta varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev sau pasaport. In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet, pentru facilitarea accesului fiind necesar un act doveditor al varstei copilului.

Organizat de Amphitrion si sustinut de AQUA Carpatica, Mickey's Magic Show este una dintre cele mai ample productii puse in scena din istoria Salii Palatului, fiind totodata unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului.

Ultimele bilete pentru Disney Live! prezinta Mickey's Magic Show sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre