Invata limbi straine cu Muzzy

| | Modificat: 2012-11-13 17:23:10

curs_muzzyMadre! Vater! Papà! Mère! Mother!

In premiera in Romania, din 11 martie, Jurnalul National si Editura Litera iti aduc Muzzy – cel mai apreciat curs multilingvistic din lume, marca BBC. Pentru ca toti copiii sa invete rapid engleza, franceza, spaniola, italiana si germana. Pentru ca e distractiv si eficient, dar mai ales iubit de ei toti!

Muzzy: 15 carti cu CD si 15 carti cu DVD care te vor ajuta sa deslusesti misterul limbilor straine!

Cat este de important pentru copilul tau sa cunoasca cel putin o limba straina? Cum va influenta aceasta viitorul sau? La scoala sau la serviciu, engleza si franceza sunt primele pe lista obligatorie!

Si cum traim in secolul vitezei si al globalizarii, limbi precum germana, italiana sau spaniola ar trebui sa figureze, de asemenea, in bagajul nostru de cunostinte. Cu foarte putin efort, limbile straine nu vor mai fi in curand un mister pentru micutul tau.

Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine, marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor, dar si in randul adultilor.

Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din 5 limbi straine: concepte depre sanatate, timp, sentimente, zilele saptamanii, oameni si locuri, despre cum sa se imbrace, despre familie si prieteni, despre viata de acasa si sute de alte cuvinte si fraze, care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii.

muzzy_dvdAstazi, Muzzy este un veritabil reper international in domeniu, constituindu-se in cel mai reputat program de invatare a limbilor straine.

Timp de 30 de saptamani, in fiecare vineri, Jurnalul National va fi insotit de Muzzy! Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba.

Muzzy interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1.000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate in limba romana.

De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents' Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, American Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français.

Taguri Curs muzzy

Citeste si despre

Articole de la parteneri