Frica de esec. Top 5 esecuri de care le este frica copiilor!

/ / Modificat: 2013-05-23
Frica de esec. Top 5 esecuri de care le este frica copiilor!

Tuturor ne este frica de esecuri, desi nu vrem sa admitem acest lucru! Copiilor cu atat mai mult le este frica de esecuri deoarece ei abia descopera lumea.

Tot mai multi copii sunt agitati si stresati emotional, nu se pot concentra sau sunt foarte obositi si suprasolicitati.

Se intampla foarte des ca micutul tau sa vina de la scoala suparat pentru ca ceilalti copii au ras de el, pentru ca nu a avut curaj sa iasa in fata clasei pentru a spune poezia, pentru ca a cazut de pe bicicleta sau pentru ca nu il/o plac fetele sau baietii.

Gama Biocebral vine in ajutorul tuturor copiilor isteti, pentru a-si invinge teama de esec: Biocebral sirop pentru copii peste 1 an si Biocebral capsule pentru copii peste 12 ani si adulti.

Biocebral sirop contine o combinatie foarte bine echilibrata de magneziu, cu rol in transmisia influxului nervos si B complex (B1 - vitamina bunei dispozitii, B2 - de nelipsit in perioadele de stres, B6 – cu rol antistres, B12 - asigura buna functionare a sistemului nervos si B5 - antidepresiva, antiastenica).

Biocebral capsule contine o combinatie inovatoare de Rhodiola, Guarana, Ginkgo biloba si vitamina B6 si are efect de la prima administrare, demonstrat clinic. Cu totii ne dorim sa obtinem performante si sa fim buni in ceea ce facem. Biocebral capsule te ajuta atat pe tine, cat si pe copilul tau sa te concentrezi si sa te adaptezi la situatiile de stres, reduce oboseala si in plus iti induce o stare de optimism si creste motivatia.

Gama Biocebral a fost special conceputa ca un real ajutor pentru copii si adulti in perioadele de suprasolicitare intelectuala sau pentru persoanele care acuza deficiente de memorie si concentrare.

Gama Biocebral este exact ceea ce tu si copilul tau aveti nevoi ca sa nu dati gres!

Descopera surprizele pentru tine si copilul tau pe www.biocebral.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre