Copilul si aspectele neplacute ale vietii

| | Modificat: 2011-03-04 00:00:00

Marti 8 martie, seminarul "Domnul Goe cel ingrijorat"

Marti 8 martie, ora 19.00, in cadrul seminarului online oferit gratuit intitulat "Domnul Goe cel ingrijorat", vom vorbi despre aspectele neplacute ale vietii si cum comunicam cu copilul in astfel de momente.

Cum ii explicam ca parintii lui vor divorta si de ce fac asta?

Ce implica divortul parintilor pentru copil?

Cum le spunem cand un prieten sau o ruda apropiata a murit?

Cum explicam conceptul de moarte si despartire in sine?

Cum consiliem copilul care trece printr-o prietenie esuata?

Seminarul consta intr-o parte introductiva de maxim 30 minute in care psihologul Iulia Pantazi va prezenta notiuni generale urmat de o sesiune deschisa de intrebari cu raspunsuri (o ora).

Se va raspunde punctual la framanatarile pe care le au parinti cu privire la topicurile de mai sus. Asadar pregatiti artileria intrebarilor! Subiectul propus este foarte amplu si a venit la cererea parintilor.

Pentru inscrieri puteti trimite cererea dvs la adresa de email contact@centru-iuliapantazi.info, iar in ziua seminarului veti primi linkul de conectare.

Pana atunci sa aveti copii frumosi si sanatosi!

6 seminarii online gratuite dedicate parintilor in cadrul campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?"

Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi ofera 6 seminarii online gratuite pentru parintii care se confrunta cu mici "domnul Goe".

Campania "Copilul tau e Domnul Goe?" marcheaza lansarea Centrului si cuprinde si un concurs special in care punem la bataie 5 burse la Clasa Einstein si 5 workshop-uri de parenting.

Detaliile concursului le gasiti la Concurs Domnul Goe.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri