4 motive pentru care sa fii prieten UNICEF!

/ / Modificat: 2012-07-18
4 motive pentru care sa fii prieten UNICEF!

FII PRIETEN UNICEF! pentru ca:

1. Problemele care ii afecteaza pe copii (cum este de exemplu cea a copiilor invizibili) sunt complicate si nu au solutii rapide. Rezolvarea lor presupune angajament si eforturi pe temen lung.

UNICEF lupta pentru ca toti copiii sa creasca sanatosi, sa fie protejati impotriva violentei si abuzului sau sa aiba acces la educatie. Toate aceastea depind de ajutorul tau.

2. Printr-un sprijin mic, dar constant, poti ajuta mai multi copii, pe perioade mai lungi de timp. Ajutorul este necesar nu doar in situatii speciale, nu doar de sarbatori, ci in fiecare luna.

O donatie lunara catre UNICEF inseamna ca tot mai multi copii din Romania si din lume pot merge la doctor si la scoala, pot fi protejati impotriva abuzului sau pot creste alaturi de parintii lor. Donatiile lunare inseamna un venit constant -> o planificare mai eficienta si pe perioade mai lungi -> schimbari durabile si sustenabile pentru copiii vulnerabili.

3. Sa donezi lunar este SIMPLU si SIGUR!

E nevoie de doar cateva clickuri. Completarea formularului cu datele tale si datele cardului tau bancar dureaza doar un minut si se face o singura data. Donatia lunara este extrasa de pe card in fiecare luna in mod automat.

Tranzactiile se realizeaza printr-un sistem 100% sigur, protejat de fraude, folosit de cele mai importante magazine online din Romania. E o perioada grea pentru toata lumea. E mult mai usor sa donezi o suma mica in fiecare luna.

4. Ca Prieten UNICEF sprjini copiii defavorizati din Romania si din intreaga lume.

Te alaturi celor peste 3 milioane de Prieteni UNICEF din intreaga lume. UNICEF iti va trimite informari despre desfasurarea proiectelor sale pentru care donezi.

Printr-o donatie lunara de 15 lei catre UNICEF, copiii vulnerabili din Romania si din restul lumii au sansa la o copilarie mai fericita si o viata mai buna.

E foarte simplu si rapid sa donezi. Poti alege sa sustii pe termen lung, lunar proiectele UNICEF completand intr-un minut formularul online. Sprijinul tau lunar inseamna ca tot mai multi copii din Romania si din lume pot merge la doctor si la scoala, pot fi protejati impotriva abuzului sau pot creste alaturi de parintii lor. Fii si tu Prieten UNICEF!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre