1 cauza globala = 1 cauza locala

/ / Modificat: 2011-01-21
1 cauza globala = 1 cauza locala

Anul acesta, campania "1 pachet = 1 vaccin" a ajuns la a treia editie in Romania. Pampers si UNICEF lanseaza un nou apel catre tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal si maternal si a contribui la salvarea vietilor mamicilor si copiilor din zonele defavorizate.

Datorita campaniei "1 pachet = 1 vaccin", gestul natural de a-i oferi micutului tau cea mai buna ingrijire ii da sansa unei alte mamici ca bebelusul ei sa se nasca sanatos si sa se dezvolte armonios. O simpla actiune din partea ta poate proteja, in urmatorii 3 ani, o mama dintr-o tara defavorizata si pe bebelusul ei in primele doua luni de viata.

In plus, poti ajuta ca maternitatile din Romania sa fie dotate cu echipamente si produse necesare pentru ca mamicile si micutii lor sa aiba parte de cea mai buna ingrijire.

Dorind sa multumeasca parintilor din Romania pentru implicarea lor in cele doua editii anterioare ale campaniei, in aceasta editie, Pampers va dona maternitatilor din 4 orase mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune inca din primele clipe de viata.

Fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei "1 pachet = 1 vaccin". Puteti fi cele care pot salva vietile celor mai putini norocosi dintre noi. In acelasi timp, puteti aduce donatiile Pampers in maternitatea din orasul vostru.

Intrati pe pagina de Facebook Lumea Mamicilor, incarcati in Mozaicul Pampers poze cu copiii vostri si incurajati-va prietenii sa faca acelasi lucru. Astfel, fiecare noua mamica pe care o veti convinge sa intre in Lumea Mamicilor va aduce donatiile Pampers mai aproape de orasul vostru.

La sfarsitul campaniei, copii si mame din intreaga lume vor zambi mai mult si vor fi recunoscatori pentru sansa pe care au primit-o. Vom sarbatori acest lucru impreuna, adunand laolalta toate fotografiile pe care le veti posta, intr-un imens Mozaic.

Si, chiar daca nu vei putea vedea personal zambetul de pe fata copilului care a primit o sansa la viata sau al mamicii care va beneficia de conditii mai bune in maternitate, fii convinsa ca zambetul lor inseamna o lume mai frumoasa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre