Decoratiuni pentru Halloween cu cheltuieli mici

/ / Modificat: 2015-10-23
Decoratiuni pentru Halloween cu cheltuieli mici

Cel mai bine e sa fabrici tu decoratiuni pentru Halloween, ca sa economisesti bani. Creativitatea ta poate plasmui decoratiuni mult mai frumoase decat ceea ce se gaseste in comert si, in plus, vei avea o satisfactie personala ca din mainile tale au iesit toate acestea.
 

Idei economice pentru a-ti transforma casa intr-una "bantuita"

 

Iata cateva sugestii de amenajare si decoratii de Halloween pentru casa ta:


Fantome si morti vii

 
Transforma cutiile goale de cereale in fantome si varcolaci! Taie o cutie pe o muchie pe inaltime si ajusteaz-o pana ajunge in forma de dreptunghi, apoi ruleaza cartonul in forma de cilindru, cu partea simpla in exterior si deseneaza o fata de fantoma pe cilindru.

Taie marginea de deasupra in franjuri sau taie o bucata de punga in forma de dreptunghi si taie pe lungimea ei franjuri, punga pe care o vei lipi ulterior pe marginea de deasupra cilindrului, ca sa dea impresia de par al fantomei. Pune cu adeziv prin interiorul cilindrului si o bucata de sfoara, ca sa iti poti agata creatia.



Cuibul vrajitoarei

Taie cu foarfeca pe margini saci menajeri de plastic (pentru gunoi) si desfa-i. Ar trebui sa aiba forma dreptunghiulara cand ii desfaci, deci poti sa ii prinzi pe pereti, ca sa ii faci negri de sus pana jos.

Peste ei lipeste desene decupate in forma de bostani de Halloween, paianjeni desenati sau de plastic, plase false de paianjen sau deseanaza tu plase de paianjen cu un pix cu pasta argintie. Nici nu iti imaginezi cat de efect este!



Vrajitoare la taifas

Vizuina vrajitoarei nu ar fi completa fara niste vrajitoare! Alege din hainele copiilor pe cele negre si umple-le cu prosoape sau baloane modelabile (din acelea lunguiete) pentru a da forma unui trup. In loc de cap pune un balon rotund verde, peste care pune in loc de par bucati de vata care sa iasa de sub o palarie. Umple manusi si sosete pentru palme si talpi.



Colindatori


Imbraca jucariile pufoase ale copilului ca pe niste colindatori de Halloween care duc torte (desenate sau de printre jucariile copilului) si lanterne.

 

Bostani de Halloween

Bostanii reali sunt extraordinari, dar unul singur nu are un impact asa de mare, iar pentru bebelusi ar putea sa fie nepotriviti. Asa ca poti incerca sa cumperi farfurioare de carton pe care sa le colorezi portocalii si de le decupezi ochi.

Poti fie sa le pui undeva un cuibul vrajitoarei cu o lumanarica in spate pentru efect, fie poti sa le atasezi pe pereti.

Ia-ti toate masurile de siguranta pentru prevenirea accidentelor atunci cand vine vorba de foc deschis in casa.

Stim ca nu este o sarbatoare specifica noua, insa e distractiva si poate da nastere unor amintiri frumoase in familie. Asadar, fiti creative, mamici, si sa vedem ce ne iese!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Halloween activitati familie

Articole recomandate

Citeste si despre