5 masti pentru copii pe care le poti face foarte usor

Mastile sunt cel mai simplu si la indemana mod de a deghiza rapid copilul in personaje specifice Halloweenului. Desi multe masti se pot cumpara gata facute, din magazine, exista modele simpatice si foarte usor de facut, pe care orice parinte le poate face pentru copilul lui, indiferent de cat de talentat este sau nu la lucru manual.

Masca de extraterestru

Copilul tau vrea sa fie un extraterestu mic, verde, dar foarte simpatic? Creeaza-i o masca pe masura! Ai nevoie de carton verde, mai multe perechi de ochi de papusi, carioci, foarfeca, lipici si sarmulite pentru antenute. Decupeaza cartonul verde sub forma unui mar mai mare. Tot din carton verde, decupeaza urechile, in forma unor lacrimi. Apoi, decupeaza masca in zona ochilor copilului. Lipeste un ochi pe ea sau mai multe perechi de ochi, pentru a fi mai infricosatori. Prinde urechile in parti, tot cu lipici. Pe sarmulite, prinde in varf doi ochi mari, pentru a forma antenele, si agata-le apoi de masca. Prinde in partile laterale ale mastii un elastic, pentru a permite fixarea ei pa capul copilului.

1 din 5 >

Taguri Masti copii Masti usoare copii Masti halloween copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul