12 idei haiose si neobisnuite de a decora un dovleac

Dovlecii sculptati sau decorati reprezinta unul dintre simbolurile fara de care Halloweenul si-ar pierde farmecul. Dintre toate pregatirile pentru aceasta sarbatoare, cioplirea, decorarea si iluminarea dovlecilor este activitatea distractiva cea mai asteptata de copii. Daca v-ati saturat ca in fiecare an sa va impodobiti casa cu modele clasice de dovleci sculptati, este timpul sa dati o noua fata acestora, cu ajutorul unor decoruri neobisnuite, creative si amuzante!

Dovleac stroboscop

Transformati-va casa intr-o discoteca vesela de Halloween. Nu toate drecoratiunile pentru aceasta sarbatoare trebuie sa fie sinistre, iar dovleacul stroboscop sta dovada in acest sens. Decupati capacul dovleacului, goliti-i interiorul, apoi incepeti sa faceti gauri cu diametrul de 1-1,5 cm, de jur imprejurul lui. Introduceti in gauri tuburi colorate de plastic. Nu iluminati dovleacul cu lumanarea, intrucat tuburile se vor topi. Puneti o lanterna sau o veioza mica in interior, apoi puneti capacul dovleacului la loc.

1 din 12 >

Taguri Dovleci decorati Dovleci halloween Decoratiuni dovleci Halloween

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul