Viitorul copiilor incepe la scoala

/ / Modificat: 2011-01-07
Viitorul copiilor incepe la scoala

Alatura-te UNICEF si lui Gheorghe Hagi pentru sustinerea campaniei de strangere de fonduri "Viitorul copiilor incepe la scoala" in perioada 13 decembrie - 15 ianuarie. Destinata prevenirii abandonului scolar, campania va avea ca punct central microsite-ul sustineunicef.ro si va fi axata pe strangerea de fonduri si donatii online, UNICEF Romania deschizand astfel un nou canal prin care faciliteaza strangerea de fonduri pentru proiectele sale.

Despre campanie

Campania "Viitorul copiilor incepe la scoala" are ca scop schimbarea mentalitatii parintilor, dar si a factorilor de decizie/influenta (profesori, primari, directori de scoli, preoti, inspectori scolari s.a) in privinta importantei educatiei pentru viitorul copiilor.

O componenta distincta a proiectului consta in dotarea scolilor implicate in proiect.

O componenta importanta a acestui proiect este si oferirea unui training care sa-i ajute pe profesori sa lucreze cu copiii care au avut frecventa redusa sau care in unele cazuri chiar au abandonat scoala, intrucat acesti copii au nevoie de o predare individualizata care sa ii ajute sa recupereze.

Gheorghe Hagi, ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania, va fi imaginea acestei campanii de strangere de fonduri si va efectua o vizita intr-una dintre comunitatile implicate in acest proiect insotit de 5 sustinatori ai campaniei. Alti 20 de sustinatori vor primi tricouri cu autograful fotbalistului.

Cum ne poti ajuta?

Ajuta-ne sa raspandim mesajul si sa strangem donatii prin folosirea si publicarea materialelor infomative pe care le punem la dispozitie (bannere, widget-uri, texte de sutinere) in cat mai multe locuri (pe bloguri, pe retelele sociale si in orice alta publicatie).

De asemenea, te invitam sa ni te alaturi in campanie prin participarea la o "leapsa" online ce are scopul de a comunica proiectul si microsite-ul SustineUnicef.ro, si, mai ales, importanta mersului la scoala.

Ce trebuie sa faci?

Scrie un post/articol/update in care sa povestesti cum te-a ajutat in viata mersul la scoala, cum te-au ajutat profesorii pe care i-ai avut si ce ai invatat acolo pentru cariera pe care o ai acum, in realizarea unui vis sau pur si simplu in dezvoltarea ta ca om.

Incheie articolul cu o invitatie de a dona pe www.sustineunicef.ro si poti contribui astfel la viitorul unor copii care altfel pot ajunge sa renunte la scoala si la visele lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre