La Caravana BookLand cartile au o viata sociala: in aceasta toamna, editia a II-a Bucuresti

/ / Modificat: 2011-10-26
La Caravana BookLand cartile au o viata sociala: in aceasta toamna, editia a II-a Bucuresti

BookLand targ urban

Dupa o calatorie de 9 saptamani in 9 orase din tara, Caravana BookLand se intoarce in Bucuresti in perioada 1 noiembrie – 23 decembrie, reinventandu-se cu fiecare editie.

Ca noutate, editia a II-a a targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in toate cele 8 Mall-uri din oras si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani, incepand cu 1 noiembrie in Liberty Center.


La doar 6 luni de la lansarea sa pe piata, BookLand, primul targ de carte organizat in Mall, a reusit sa convinga peste 2,5 milioane de romani ca lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de placuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile libere din cafenelele Mall-urilor.


Cu vanzari de peste 20.000 de titluri in valoare de 80.000 de euro, targul de carte urban BookLand isi pastreaza conceptul de targ inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de alta parte, continua investitia si dezvolta noi directii sub cupola aceluiasi brand, cum este deschiderea recenta a unei librarii online (www.book-land.ro), culminand in prima parte a anului viitor cu deschiderea librariei BookLand Café.  

 
Cititorii sunt invitati sa viziteze primul targ din turneul celor 8 Mall-uri, in Liberty Center (Str. Progresului nr. 151-171) si sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca aici "si cartile pot avea o viata sociala", spun organizatorii.


Orarul de vizitare al targului: de marti, 1 noiembrie, pana duminica, 6 noiembrie,  intre orele 10:00 - 22:00.


In continuare, pana pe 23 decembrie 2011, vor fi organizate targuri de carte in urmatoarele centre comerciale: Sun Plaza, City Mall, Plaza Romania, Vitan Mall, Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center.

BookLandNemiraCaravana BookLand


Dupa prima editie a targului de carte urban care a avut loc inainte de Paste in cel mai mare Mall din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, in urma feedbackului primit din partea editurilor, publicului, a decis sa dezvolte conceptul extinzand proiectul la nivel national.


S-a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa acolo unde nu doar publicul cititor obisnuieste sa mearga, ci in Mall-urile din orasele vizitate. Altfel spus, cartea a devenit mai mult decat accesibila unui public cu potential imens.

Libraria online Book-Land.ro


www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesarii arata cititorilor ca preferintele sale de lectura sunt intotdeauna importante. De aceea, Book-Land.ro prezinta in premiera un filtru de cautare al cartilor ajustabil, dupa criteriul editurii, autorului, pretului si genului din care titlul face parte.  In plus, cititorul are la dispozitie si optiunea cautarii dupa cuvintele cheie ale fiecarei carti. Este site-ul unei librarii online user- friendly care se ambitioneaza sa devina cea mai mare librarie online si sa-si obisnuiasca publicul in fiecare zi cu oferte de nerefuzat.


Va urma in 2012: BookLand Café.

Ne puteti gasi si pe Facebook. Avem o multime de prieteni interesanti si multe, multe informatii utile!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati educative Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre