ImmunoMix tine virusii la distanta

/ / Modificat: 2011-10-13
ImmunoMix tine virusii la distanta





 

Aboca a lansat ImmunoMix, o gama de suplimente alimentare 100% naturale, cu concentratie ridicata in principii active, care creste rezistenta organismului in perioadele de raceala si gripa.

Formula ImmunoMix este special conceputa atat pentru adulti, cat si pentru copii, asigurand aportul de substante functionale necesare mentinerii si imbunatatirii starii de sanatate.

Gama are la baza ingrediente active extrase din Echinaceea Palida, planta recunoscuta pentru proprietatile ei imunostimulante, si Propolis, cu actiune protectoare asupra cailor respiratorii.

Formula pentru adulti este completata de prezenta concentratului total din Gheara Pisicii (Uncaria Tomentosa), cunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra sistemului natural de aparare a organismului.

ImmunoMix asigura o sustinere 100% naturala a organismului in perioada de sezon rece, putand fi administrate atat profilactic, pentru prevenirea gripei sau virozelor de sezon, cat si dupa declansarea acestora.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:

• Immunomix Bio Sirop pentru Copii;

• Immunomix Capsule pentru adulti.

Produsele sunt disponibile in farmacii.

Compania Aboca, numarul 1 pe piata farmaceutica italiana, realizeaza suplimente alimentare la standarde ridicate de siguranta si eficacitate. Ingredientele folosite sunt 100% naturale, provenind din culturi organice, iar procesul de productie este nepoluant si bine controlat in fiecare etapa a acestuia.

20 ianuarie 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre