Ziua Copiilor care iubesc ceaiul

/ / Modificat: 2014-10-13
Ziua Copiilor care iubesc ceaiul

Creative Arts organizeaza pe 18 octombrie o noua editie a Zilei copiilor care iubesc ceaiul, in cadrul Tea&Coffee Festival. 

Anul acesta, simpaticul eveniment are loc la Caffé D’arthé si se desfasoara sub forma unui Regat al ceaiului si al prajiturelelor in care copiii sunt invitati sa petreaca o dupa-amiaza de toamna creativa, cu ceai, prajiturele si activitati tematice. 

Portile Regatului se deschid la ora 15:00, cand se da startul atelierelor de creativitate. Alaturi de trainerii Creative Arts, copiii vor face cupcakes din pomponi, colaje cu ceainice, cesti si prajiturele, vor infrumuseta suporturi de cani si pahare prin tehnica decoupage-ului si se vor indulci la un atelier de gatit.

In plus, cei mici se vor transforma in printi si printese prin face-painting si se vor amuza cu o recuzita de poveste, numai buna de fotografiat si de luat acasa sub forma de poze ”la portofel”. 

Atelierele dureaza o ora fiecare si se desfasoara in paralel pe toata durata evenimentului, intre orele 15:00 si 19:00. Participarea la oricare din atelierele de cupcakes, colaje si decoupage costa 10 lei, iar pentru atelierul de gatit pretul este de 15 lei. 

Caffé D’arthé se gaseste pe strada Popa Nan nr. 7, in apropierea intersectiei cu strada Pache Protopopescu. 

Inscrierile si rezervarile pentru Regatul ceaiului si al prajiturelelor se fac la 0721321890.

Ziua Copiilor care iubesc ceaiul este un eveniment delicios organizat de Creative Arts pentru al treilea an consecutiv in cadrul Tea&Coffee Festival, singurul eveniment din Romania dedicat ceaiului si cafelei. Anul acesta, Tea&Coffee Festival se desfasoara in perioada 13 - 19 octombrie in Piata Universitatii si in 10 cafenele, ceainarii si restaurante din Bucuresti. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre