Zambetul din cutie, un cadou intr-o cutie de pantofi pentru copiii saraci

/ / Modificat: 2015-11-09
Zambetul din cutie, un cadou intr-o cutie de pantofi pentru copiii saraci

Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) si 45 de scoli din Bucuresti si Ilfov, organizeaza campania nationala de Craciun “Zambetul din cutie”.

Intre 20 octombrie si 15 decembrie 2015, elevii din scolile din Bucuresti si din imprejurimile capitalei doneaza, in cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizati din restul tarii. 8.000 de copii din cele mai sarace 17 judete ale tarii vor primi aceste daruri in preajma Craciunului.

"Campania „Zambetul din cutie” este cea mai ampla actiune a Asociatiei Sansa Ta, ajunsa acum la a patra editie. Conceptul este simplu: un copil din capitala pune intr-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealalta parte a tarii, mentionand daca acest dar este pentru un baietel sau pentru o fetita si varsta aproximativa. Prin intermediul nostru, acest cadou ajunge la destinatar si astfel magia Craciunului intra in casele familiilor aflate in dificultate", declara Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Punctul culminant al acestei campanii este concertul caritabil din data de 26 noiembrie, gazuit de Centrul de conferinte Auditorium Pallady. Incepand cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Cabral Ibacka va aduce pe scena artisti precum George Natsis sau Mircea Vintila si cei mai talentati copii din scolile partenere. Biletul de intrare la acest concert, atat pentru copii, cat si pentru adulti, va fi o cutie cu un cadou, ce va face un copil fericit.

Campania umanitara "Zambetul din cutie" a fost pentru prima data organizata in anul 2012, dovedindu-se un mare succes ca numar al darurilor donate pentru copiii saraci. Asociatia Sansa Ta a reusit, cu ajutorul copiilor din 50 de scoli din Bucuresti si Ilfov, sa stranga peste 17.000 de cutii de cadouri. Initial adunate intr-un depozit al Romaero si apoi incarcate in trei camioane, acestea au fost distribuite copiilor orfani sau nevoiasi din 15 judete ale tarii.

Sponsorii din acest an ai campaniei "Zambetul din cutie" sunt: Romaero, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, La Cantine de Nicolai, RINF, Pizza Hut, VM STUDIO - Servicii VIDEO & FOTO, Serviciul de ambulanta Bucuresti/Ilfov, Federatia Romana de Sport Corporatist, Oracle, Kaufland, Vifor, IT Galaxi, Borsec, Autonom. Partenerii media care sustin acest proiect sunt TVR, Eva.ro, Copilul.ro si Comunicatedepresa.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Campanii umanitare

Articole recomandate

Citeste si despre