Workshop "Public Speaking for Juniors", 27 septembrie

/ / Modificat: 2014-09-23
Workshop

Pe data de 27 septembrie invitam copiii cu varste intre 9 si 14 ani la workshop-ul "Public Speaking for Juniors", editie in limba engleza ce va avea loc in intervalul orar 10:00 - 12:30, la Sala de Conferinte a Liceului International de Informatica Bucuresti, Soseaua  Mihai Bravu 428, zona Dristor.

Scopul acestui workshop este familiarizarea copiilor cu importanta unui discurs, structura si componentele acestuia, exersarea abilitatilor de prezentare (limbaj verbal, non-verbal, prezenta scenica, intonatie, persuasiune, carisma).

In cadrul programului, copiii vor crea si prezenta discursuri cu o tematica data si, in plus, vor oferi feedback colegilor lor. Vom filma toate discursurile si le vom premia.

Obiectivele activitatilor sunt:

1. Deprinderea de a comunica fluent si convingator in limba engleza

2. Dezvoltarea abilitatilor de relationare

3. Stimularea potentialului creativ al copiilor

4. Constientizarea componentelor si structurii unui discurs

5. Crearea si prezentarea unui mesaj personal

6. Deprinderea de a crea un discurs sau de dezvoltare a unei idei si de a le prezenta convingator

7. Deprinderea de a estima si evalua potentialul unei idei

Aceasta activitate vine in completarea workshopului "Juniors in Business" in care copiii isi dezvolta abilitatile antreprenoriale, lucreaza in echipa dezvoltand produse si mini planuri de afaceri.

Impresii de la parinti:

"Va multumesc pentru ce ati facut in cele cateva ore pe care le-ati petrecut impreuna. Ionut a venit entuziasmat, ne-a povestit indelung despre proiectele tuturor si a continuat, pana tarziu in noapte, sa se gandeasca la proiectul echipei lui, pe care l-a luat foarte in serios. De altfel, ma uitam si in poze cat sunt de seriosi si de preocupati. I-a parut rau ca engleza i-a cam jucat feste, dar asta e, nu le poti face pe toate de nota 10", Dna. Nicolae

"Va impartasim bucuria cu privire la faptul ca Andreea a plecat de la workshop deosebit de incantata, evident si datorita faptului ca echipa ei a luat locul 1, dar si pentru ca a inteles pe parcurs notiuni importante despre alcatuirea unui plan de afaceri, despre concurenta si mai ales pentru ca a simtit ca e parte dintr-o organizatie orientata spre performanta, aceasta obtinand-o doar in conditiile in care au realizat un produs inovativ si competitiv pe piata", Dna. Rainof

"Juniori in afaceri" este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si abilitatile antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive. Din anul 2012 pana in prezent, in cadrul programului au participat peste 400 de copii, cu varste intre 5 si 15 ani, in orasele Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Iasi, Targu Mures, Tulcea, iar in ultimele 7 luni, copiii au participat la Academia "Juniori in afaceri", fiind implicati in proiecte precum crearea unor branduri sau a unor colectii de tricouri.

Traineri:

Claudia Suhov

B.A. Comert, Trainer de abilitati si competente antreprenoriale

Co-owner Kidster, Co-owner tortulet.ro, Co-owner British Educational Centre, Co-owner "Academia de Dezvoltare Personala"

Top FORBES 2014 "30 Entrepreneurs under 30"

Winner Company of the Year 2012

Prize Innovation in Education 2012

Adela Adam

B.A. Limbi si literaturi straine, M.A. Predarea limbii engleze si lingvistica aplicata, Trainer autorizat CNFPA, NLP Practitioner

Profesor de limba engleza "International Computer High School Bucharest" – ICHB, Co-owner British Educational Centre, Co-owner "Academia de Dezvoltare Personala", Co-owner Kidster

Pentru cine:

Acest workshop este creat special pentru copiii cu varste intre 10 si 15 ani, creativi, pasionati, interesati de cunoastere si de a ajuta oamenii prin intermediul talentelor si pasiunilor lor.

Numar limitat de participanti: 20.

Cand: 27 septembrie, 10:00 - 12:30.

Unde: Sala de Conferinte a Liceului International de Informatica Bucuresti, Soseaua  Mihai Bravu 428, zona Dristor.

Investitie: 90 lei per participant (materiale, premii, diplome incluse).

Inscrieri si informatii suplimentare:

Claudia Suhov – 0746 04 20 33 / claudia@kidster.ro

Deadline: 24 septembrie, 17:00.

Plata aferenta workshop-ului se va face fie in ziua cursului la inregistrare, fie in cont bancar, dupa inscriere.

Va asteptam sa traim o experienta de invatare FUNtastica impreuna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre