Workshop: metoda Referentialul Arhetipurilor Personale

/ / Modificat: 2016-09-19
Workshop: metoda Referentialul Arhetipurilor Personale

Formare in metoda Referentialul Arhetipurilor Personale

Workshop intorductiv in simbolistica Tarotului de Marsilia si in calculul temei natale a arhetipurilor personale

Un nou workshop este deschis in luna septembrie tuturor celor care vor o metoda inedita de dezvoltare personala!

Asociatia Referentialul Arhetipurilor Personale (ARAP) va invita pe durata a trei zile la un nou Workshop despre intelepciunea Tarotului de Marsilia si fascinanta lume a simbolurilor prin aprofundarea metodei Referentialul Arhetipurilor Personale (RAP)– metoda de dezvoltare personala, intospectie si autocunoastere prin intermediul arcanelor de Tarot.

Metoda RAP poate fi folosita ca instrument terapeutic atat de sine statator, cat si auxiliar in orice forma de terapie, acuratetea sa fiind aceea a unei veritabile radiografii a sufletului omenesc. Metoda RAP cuprinde un ansamblul de arhetipuri prezente in arcanele de Tarot o simbolistica extrem de ampla, de o mare profunzime si complexitate.

Modul de interpretare tine cont in special de trairea pe care o are clientul fata de imaginea arcanelor si de asocierile pe care le face prin proiectie asupra acestora. Apoi se tine cont de casa din referential in care se afla arcana respectiva si de semnificatiile arhetipale ale acesteia. Astfel, lucrul cu aceasta metoda inlesneste considerabil travaliul de identificare a resurselor ce pot fi folosite pentru atingerea obiectivelor propuse in calatoria catre SINE.

Totodata, RAP-ul serveste cu succes drept instrument de explorare a dificultatilor cu care fiecare dintre noi se confrunta, oferind parghii valoroase spre indentificarea cauzelor ce stau la baza celor mai importante provocari ale noastre.

Aceasta metoda de dezvoltare personala si autocunoastere ofera perspective semnificative cu privire la conditionarile si interdictiile noastre inconstiente fie ca sursa acestora este de ordin moral, educational sau familial. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile imediate ale lucrului cu metoda RAP, ea oferind o mare bogatie de perspective care ajuta la crearea unor reale "scurtaturi", ce economisesc timp si aduc un plus de claritate in directia atingerii obiectivelor dezvoltarii persoanle.

Workshop-ul se desfasoara in Bucuresti. Modulul de incepatori are loc intre 23-25 septembrie 2016:

In cadrul acestui workshop vom studia:

1. Initierea in metoda Referentialul Arhetipurilor Personale

2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia

3. Aprofundarea caselor 1 – 13

4. Cum calculam si pregatim un Referential

5. Primele baze de interpretare

Se acorda diploma de participare.

La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completa si de obtinerea acreditarii ca practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele in care se vor desfasura stagiile urmatoare. Modulul de incepatori este obligatoriu pentru a continua aprofundarea acestei metode cu insusi creatorul sau, filosoful si psihoterapeutul Georges Colleuil.

Facilitatori:

Corina Pirsean - practician acreditat al metodei Referentialul Arhetipurilor Personale

Monica Daniela Gaitanaru – psihoterapeut analist jungian si practician acreditat al metodei Referentialul Arhetipurilor Personale

Durata workshop: 23-25 septembrie 2016

Cost: 500 RON

Detalii si inscrieri: pirsean@yahoo.com, 0724.383.653, monica@psihologieanalitica.ro, 0746.107.106

*Orarul si locatia workshop-ului vor fi comunicate prin e-mail acelora care se inscriu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre