Virgil Iantu interpreteaza rolul principal din Blinky Bill: Koala cel poznas

/ / Modificat: 2015-10-01
Virgil Iantu interpreteaza rolul principal din Blinky Bill: Koala cel poznas

Cel mai adorabil personaj animat va putea fi urmarit pe marile ecrane din 2 octombrie, cand talentatul Virgil Iantu ii va imprumuta vocea lui ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, un personaj care a cucerit generatii intregi si care este acum gata sa ia cu asalt cinematografele din Romania.

Despre eforturile pe care le presupune procesul de dublaj, Virgil Iantu este de parere ca: ,,Este o munca foarte faina. Iti trebuie o atentie distributiva: monitor, scenariul pe care il ai in fata, trebuie sa te concentrezi la text si sa fii cu urechea palnie. Sunt multe detalii care conteaza si cred ca actorii care fac treaba asta necesita o ureche foarte buna si un talent. “, a concluzionat actorul.

Virgil_BlinkyBill

Cat despre personajul interpretat, Virgil a avut numai cuvinte de lauda: ,,Blinky Bill este un personaj energic, altfel decat sunt in realitate ursuletii koala. Cred ca e cel mai energic personaj pe care l-am facut pana acum. (…) E fain personajul si sper ca cei mici sa-l transforme intr-un prieten in timp. Sunt foarte curios cum o sa reactioneze fetita mea la Blinky.”, a marturisit Virgil Iantu.

BlinkyBill

Blinky Bill este un koala cu multa imaginatie. Inima de aventurier, el viseaza sa plece din oraselul Green Patch si sa devina mare explorator, exact ca tatal sau. Domnul Bill a disparut cu ceva timp in urma, iar Blinky este singurul care crede ca acesta inca mai traieste.

Intr-o zi, micul Blinky da peste indicii despre locatia tatalui sau si hotaraste sa porneasca in cea mai mare si periculoasa aventura a vietii sale. De-a lungul drumului se va imprieteni cu cele mai neobisnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo si Jacko – o soparla ametita si foarte energica.

Urmariti neincetat de o pisica salbatica razbunatoare, cei trei curajosi amici trebuie sa invete sa se ajute reciproc pentru a supravietui prin tinuturile necunoscute ale Australiei si sa il gaseasca pe tatal lui Blinky.

Din 2 octombrie, Freeman Entertainment prezinta pe marile ecrane din tara, animatia „Blinky Bill: Koala cel poznas”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre