Vino la film cu copilul tau si poti castiga o petrecere de ziua lui pentru 30 de persoane

/ / Modificat: 2015-06-09
Vino la film cu copilul tau si poti castiga o petrecere de ziua lui pentru 30 de persoane

Petreceri ca-n filme la Cinema City

Cea mai tare petrecere din lume! Acesta e cadoul pe care si-l doreste orice copil de ziua lui, asa ca fa-i o surpriza si rezerva o sala de cinema. Numai pentru el si prietenii lui, pentru o aniversare ca-n filme, cu popcorn pe saturate, distractie maxima si toate personajele lui favorite.  O idee cool pe care o poti pune in practica cu ajutorul Cinema City, in toate cele 18 multiplexuri din tara.

In felul acesta, alaturi de toti prietenii sai, la aniversare vor fi si eroii lui preferati, dintr-un film pe care poate sa si-l aleaga singur. 

Pana pe 14 iunie, tot ce trebuie sa faci este sa vii la film cu copilul tau de pana la 10 ani inclusiv si poti castiga un rasfat complet pentru ziua lui. Cine n-ar fi fericit daca ar primi cadou o petrecere de 30 persoane?

Printre filmele care vor rula in aceasta perioada se numara "Coconut, micul dragon", "Minuscule: Aventura furnicutelor ratacite", "Clopotica: Legenda bestiei de nicaieri", "Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine", "Jurassic World 3D" si "Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron".

Mai multe detalii despre petrecerile care pot fi organizate in salile Cinema City pot fi gasite pe www.cinemacity.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre