Vino in parcul Miramagica, intra in lumea magiei

/ / Modificat: 2015-09-08
Vino in parcul Miramagica, intra in lumea magiei

Miramagica, cel mai nou parc de distractii in aer liber din Capitala, este locul unde intreaga familie paseste pe taramul magic al distractiei. Parinti, copii, bunici sunt asteptati sa se bucure de jocurile moderne si sa urce in Roata Miramagica, cea mai inalta si cea mai noua roata de distractie din Bucuresti.

Situat in inima parcului Herastrau (intrarea dinspre Soseaua Nordului, numarul 7-9), Miramagica este locul plin de culoare si veselie pe care copiii il vor iubi cu siguranta!

Principala atractie a parcului, Roata Miramagica, supranumita si Roata Bucurestiului, are o inaltime de 25 de metri si ofera familiilor cea mai frumoasa priveliste asupra parcului Herastrau. Asa ca nu rata ocazia sa vezi parcul Herastrau cum nu l-ai vazut niciodata, sa te bucuri de peisajele sale extraordinare si sa traiesti emotiile unei aventuri la inaltime alaturi de cei dragi!

Miramagica 2

In parcul Miramagica, distractia este garantata pentru toti, de la mic la mare. Turnul Spark, caruselul Tornado, trenuletul Funny Express, Bumper Cars si Bumper Boats – masinute si barcute tamponabile, sunt o parte din jocurile de care copiii se pot bucura in siguranta.

Parcul este deschis zilnic intre orele 12:00 - 22:00 si functioneaza pe tot parcursul anului.  

Parcul Miramagica a fost creat si implementat impreuna cu importanti designeri si producatori din Italia, Marea Britanie si Spania - tari recunoscute pentru calitatea serviciilor in domeniul parcurilor de divertisment. 

Miramagica .

Miramagica este primul proiect de entertainment outdoor realizat de Britta Trading, companie recunoscuta pentru inovatiile aduse in domeniul spatiilor de joaca indoor, precum Zorky’s Park din Afi Palace Cotroceni, unde se afla primul roller-coaster instalat intr-un centru comercial din Europa de Est.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre