Via sport pe Kiseleff in vara 2012

/ / Modificat: 2014-06-11
Via sport pe Kiseleff in vara 2012

Via Sport revine pe Kiseleff (de la Piata Victoriei la strada Arh. Ion Mincu)!

Pe Bulevardul Kiseleff nu se mai circula! Se face sport! Via Sport a amenajat pentru noi toti spatii pentru tenis de masa, tenis de picior, badminton, terenuri de baschet si de volei, mese de fusbal, piste pentru biciclisti. Toate pe bulevard. Suntem asteptati cu totii la distractie si miscare in aer liber in fiecare weekend din perioada 29 iunie - 26 august, de vineri seara pana duminica dupa- amiaza.

Timp de 9 weekend-uri, Via Sport va aduce din nou jocurile si activitatile preferate pentru a va bucura de vara daca ramaneti in Bucuresti.

Din program fac parte sporturile binecunoscute: baschetul, fusbalul, ping-pongul etc., precum si nelipsitele programe speciale.


Vor fi si cateva actiuni deosebite posibile datorita partenerilor si sponsorilor Via Sport printre care: wall climbing, streetball, volei, bike trial.

In fiecare wekend, de vineri seara, incepand cu ora 22:00, pana duminica, ora 14:00, Via Sport te asteapta pe Bulevardul Kiseleff pentru un weekend intreg de distractie, joaca, relaxare si concursuri.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre