Veranda Mall va invita cu mic, cu mare la cea de-a doua editie a Targului Educational Explorium

/ / Modificat: 2018-04-18
Veranda Mall va invita cu mic, cu mare la cea de-a doua editie a Targului Educational Explorium

Intre 21 si 22 aprilie, Veranda Mall organizeaza cea de-a doua editie a Targului Educational Explorium - eveniment dedicat parintilor si copiilor. In cadrul acestuia, scolile din proximitate vor avea ocazia sa isi prezinte programele de activitate, iar cei mici vor participa la workshop-uri educationale: muzica, teatru, programare, dezvoltare personala, limbi straine, bune maniere si nu numai.

Standurile demonstrantilor vor fi amplasate la nivelul 1 al spatiului comercial – zona Gymboland - pentru optima desfasurare a activitatilor, iar copiii vor avea astfel ocazia sa ia parte la o adevarata aventura educationala, in urma careia, pe langa experienta acumulata, vor castiga si diverse cadouri.

“Ne dorim ca Explorium sa faciliteze accesul parintilor la informatii cat mai complexe despre programele educationale ale scolilor din comunitatea lor, pentru a putea alege ulterior cea mai potrivita varianta. De asemenea, ne propunem sa le oferim celor mici posibilitatea de a invata distrandu-se, intr-un mediu prietenos, alaturi de profesori si profesionisti ai unor domenii variate: informatica, muzica, dans, teatru, balet, limbi straine, iar lista poate continua. Pentru noi, bunastarea comunitatii din jurul Veranda Mall inseamna o atentie speciala acordata nevoilor tuturor membrilor ei: de la cei mai mici, pana la cei mai mari” - Maria Craciun, Veranda Center Manager.

veranda-mall-targ-educational

Pentru ca joaca este foarte importanta pentru dezvoltarea personalitatii copiilor, Veranda Mall pune la dispozitia lor si locuri de joaca special amenajate: masute cu jucarii de constructie, puzzle-uri, carti de colorat si multe altele. In plus, la The VR Cinema, acestia vor avea ocazia sa traiasca o experienta senzoriala inedita: nu vor urmari o simpla proiectie, ci vor fi transpusi in propria lor lume 360 grade.

Printre participantii la Explorium se numara: ECDL Romania, Scoala de Dans Lotus Dance, Arta jucausa, Improvisneyland, Bucharest City Ballet, Scoala De Sah, Victoria Art, Casa Experimentelor, Scoala Cunoasterii, Baterel (doar sambata), Gritty LabsPe langa prezentarea programelor de activitate, acestia vor sustine demonstratii gratuite si interactive pentru cei mici: mini-show-uri de improvizatie, de dans si nu numai.

La editia anterioara a Targului Educational Explorium au participat, in cele doua zile, aproximativ 1.500 de copii insotiti de parinti, 8 unitati de invatamant si au avut loc 8 cursuri demonstrative.

Targ-Educational-Explorium-Veranda-Mall

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de inchiriere compania de consultanţa imobiliara CBRE, care se ocupa si de managementul Veranda Mall. Investitia totala pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M, atinge nivelul de 60 de milioane de euro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre