Un spectacol VIP organizat de Circ&Variete Globus

/ / Modificat: 2012-05-22
Un  spectacol VIP organizat de Circ&Variete Globus

Vineri, 25 mai, incepand cu ora 21.00, in Parcul Tineretului (intrarea Gh. Sincai) sunteti invitati sa sarbatoriti arta circului impreuna cu Circ&Variete Globus, alaturi de 125 de artisti, 25 de dansatori si 50 dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Vor fi alaturi de public, bineinteles, si cele mai indragite animale-artiste: pinguini, crocodili, iguane, pitoni si o foca care vor face deliciul celor mai mici, dar si celor mai fideli spectatori.

200 de cantareti, actori si dansatori se vor reuni in cadrul acestui mega-spectacol, pentru a sarbatori 50 de ani de succes ai Circ & Variete Globus. Un eveniment VIP care va prezinta in avant-premiera momente din spectacolele celor trei circuri care vor intra in competitie la cea de a IV-a editie a Festivalului International de Arta a Circului.


Intrarea este libera!


Un spectacol dedicat artei circului care va include numere din spectacolele circurilor "Aquatico Zopis" din Spania, "Aquatico Loredana Bellucci" din Italia, "Americano" din Serbia, care vor concura in acest an pentru "Leul de Aur", artisti ai Circ & Variete Globus si vedete cunoscute care au cantat si jucat de-a lungul timpului alaturi de noi: Jorge, Nicola, Carmen Trandafir, Oana Sarbu, Animal X, K1, Ro-Mania, Silviu Biris, Bogdan Stanoevici, Gabi Gheorghe, Cosmin Tudoran, Tamara Roman, Adriana Vlad, Maria Buza, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Liana Lungu, Magda Catone, Marius Bodochi, Ovidiu Popa, Gigi Ifrim, Razvan Oprea, Manuela Harabor, Anca Sigartau, Raluca Dinculescu, Bogdan Voda, Cosmin Sofron, Mihai Constantinescu, Gabi Cristea, Constantin Radoaca, Directia 5, Doru Octavian Dumitru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Spectacole copii Evenimente copii Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre