Un cadou pentru toti copiii din Romania - papusa Fetita Zurli!

/ / Modificat: 2015-05-14
Un cadou pentru toti copiii din Romania - papusa Fetita Zurli!

Fetita Zurli, cel mai iubit personaj romanesc pentru copii al zilelor noastre, are incepand de astazi si o reprezentare asteptata de fetitele din toata Romania - papusa Fetita Zurli. Papusa este produsa de Aradeanca si este acea papusa romaneasca pe care o stiu toti parintii copiilor de astazi.

papusa_Zurli

Aceasta va fi cea mai iubita dintre papusi! Pentru ca e 100% romaneasca, pentru ca e Zurli, si pentru ca readuce in zilele noastre frumusetea de demult a papusilor pe care le-au indragit si mamicile de azi cand erau de-o schioapa. A fost creata special sa devina ”papusa copilariei, cea mai buna prietena”. Fiecare dintre noi a avut o papusa, ”acea” papusa!

Este prima jucarie dintr-o serie pe care creatoarea fenomenului Zurli, Mirela Retegan, si-o doreste pentru copiii care iubesc acest concept. Papusa este produsa de binecunoscutul brand Aradeanca si va trece cu siguranta testul timpului. Papusa Fetita Zurli nu vrea sa stea in vitrina, ci vrea sa fie imbratisata, pieptanata, dichisita, vrea sa fie purtata in lume, dusa la ceai si in parc. Vara sau iarna! De aceea Fetita Zurli a fost gandita sa fie de calitate si rezistenta. Numai buna de iubit!

"Fiica mea Maya a avut o astfel de papusa si a fost foarte atasata de ea. E o papusa frumoasa, vesela, moale, placuta la atingere iar rochita este facuta manual si cusuta cu grija cu care mama imi cosea mie rochite pentru papusele”, povesteste Mirela Retegan despre alegerea ei.

PapusaZurli

Asocierea cu Aradeanca nu este intamplatoare. Gasca Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, cu povesti si personaje 100% romanesti. Pentru produsele marca Zurli, Mirela Retegan a ales producatori romani care sa contribuie cu emotie si credinta la bucuria copiilor romanilor, ingrediente de baza in toate proiectele Zurli.

Primele exemplare ale papusii Fetita Zurli sunt gandite sa fie de colectie si vor costa 85 de lei. Papusa va avea un stand special la Sala Palatului pe 31 mai si primii care o vor putea achizitiona vor fi spectatorii superproductiei ”Zboara, Zboara, Vrajimaturica”.

Biletele pentru super productia Zboara, Zboara, Vrajimaturica s-au pus in vanzare pe eventim.ro, salapalatului.ro si la casieria Salii Palatului. Pupici cu sclipiiici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre