Un cadou de la Gasca Zurli - Jurnalul cu autografe

/ / Modificat: 2015-04-16
Un cadou de la Gasca Zurli - Jurnalul cu autografe

Jurnalul cu autografe este un caiet special pe care il va primi fiecare copil care va veni pe 31 mai, de la ora 11.00, la Sala Palatului, la spectacolul Zboara, Zboara, Vrajimaturica. 

Gasca Zurli aduce, in premiera, o productie suta la suta romaneasca, dedicata copiilor intre 2 si 10 ani, un spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti in Regatul Maturilor pentru a o invinge pe Vrajitoarea Tura Vura.

“Jurnalul cu autografe” este un caiet pregatit special pentru acest eveniment, el nu se va gasi decat in ziua spectacolului si este unul dintre cadourile pe care le vor primi copiii care vor alege sa-si petreaca impreuna cu parintii lor ziua de 31 mai alaturi de Gasca Zurli, spune Mirela Retegan, femeia care, prin fenomenul Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national. Un alt cadou este o intalnire cu Gasca Zurli a copiilor si parintilor care isi vor achizitiona bilete la categoria VIP. La fel ca acest spectacol, va fi o intalnire memorabila de care-si vor aminti zambind toata viata. 

Mirela Retegan este si autoarea povestii care sta la baza scenariului acestui spectacol si care va fi ilustrata pentru prima data in Romania cu desenele celor mai indragite personaje romanesti pentru copii. Cartea va fi disponibila pentru public odata cu spectacolul din 31 mai si va fi insotita si de un audiobook cu vocile personajelor.

Cei opt membri ai celei mai iubite trupe de teatru pentru copii din Romania au inceput deja sa semneze cele trei mii de jurnale cu autografe tiparite pentru pentru toti copiii care vor canta alaturi de ei noul cantec al Gastii Zurli: Zboara, Zboara, Vrajimaturica. 

Bilete s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casieria Salii Palatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre