Ultima aventura inainte de inceperea scolii!

/ / Modificat: 2013-09-17
Ultima aventura inainte de inceperea scolii!

Cand m-am trezit sambata dimineata si am privit pe geam mi-a fost teama ca mamele comunitatii Copilul.ro se vor speria de vreme si nu vor mai onora invitatia noastra de a se distra in Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti. M-am inselat insa! Avem in comunitate doamne hotarate pe care nu le sperie o ploicica si care au venit cu chef de distractie insotite de prichindeii lor.

Cu multa bucurie am patruns in lumea magica a parcului si nu am reusit sa schimbam foarte multe cuvinte intre noi pentru ca eram trase de maneca de piticii nerabdatori sa incerce toate atractiile. Noi, echipa Copilul.ro, am privit multumiti fericirea zglobie din privirile copiilor si ne-am bucurat ca am reusit sa ne mai distram o data impreuna inainte sa inceapa scoala.

poza-terra2

Desi nu a fost cald, vremea a fost numai buna pentru distractie, iar copiii au fost ascultatori si curajosi. Au avut rabdare sa se usuce scaunele atractiilor udate de ploaie de peste noapte si au incercat toate tiribombele atat de distractive din Terra Park.

poza-terra3

Dragilor, va multumim pentru ziua frumoasa pe care am petrecut-o alaturi de voi, va multumim pentru fericirea cu care ne priveati de fiecare data cand vi se urca stomacul in gat in timpul turelor din comediile parcului si va multumim ca ati fost alaturi de noi si de data aceasta.

poza-terra4

Multumim oamenilor minunati de la Terra Park pentru ca ne-au sustinut in organizarea evenimentului, sunt niste profesionisti desavarsiti, atenti la siguranta noastra dar si dornici sa ne satisfaca toate cerintele.

Pentru mai multe fotografii accesati pagina de Facebook Copilul.ro

Nu uitati sa da-ti click si pe sigla partenerului nostru pentru a descoperi atractiile celui mai mare parc de distractii din Bucuresti.

logo_2

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre