Traditii Romanesti in Bucuresti, Targ de Paste 2013

/ / Modificat: 2013-04-25
Traditii Romanesti in Bucuresti, Targ de Paste 2013

"Traditii Romanesti in Bucuresti" va invita in perioada 26 – 30 aprilie 2013 pe platoul Academiei Militare din Cotroceni la "Targul de Paste", ce isi propune sa ofere publicului larg bucate selectionate cu har din toate colturile tarii.

Evenimentul are ca scop principal promovarea produselor traditionale romanesti, cu gust autentic, fara conservanti si alti aditivi, intr-un cadru elegant dintr-o zona boema a capitalei, foarte usor accesibila.

Targul ofera posibilitatea de a intra in contact direct cu producatorii traditionali ce va vor aduce mai aproape bucate atent preparate dupa retete autentice.

Va asteptam sa participati la o sarbatoare veritabila si sa va rasfatati cu o pastramioara delicioasa de berbecut si afumaturi fragede ardelenesti, de-ti lasa gura apa, branzica de capra cu seminţe de chimen sau savuroasa branza de burduf invelita in coaja de brad, produse crude-uscate, carnati proaspeti sau afumati, costita de miel sau de porc, muschiulet impanat, toate bune de gustat.

Dulciurile traditionale facute la cuptorul cu lemne de gospodine iscusite imbogatesc meniul si pentru pofta de mancare, palinca de Bihor si vinurile din soiuri alese vor da savoare acestui festin.

Ti-e dor de gustul copilariei petrecute in gradina bunicilor??

Vino sa degusti pepenasii murati, conopida burdusita in ardei, ghebele inghesuite in gogosari si zacusca gustoasa din vinete si ciupercute. Ca desert, te vom rasfata cu dulceturi de nuci, afine sau cirese negre, siropuri naturale si parfumate, sau ceaiuri relaxante.

Mireasma imbietoare a cozonacilor cu nuca, stafide si alte mirodenii, proaspat pusi la dospit, gustul de drob si pasca, ouale rosii-ncondeiate de cele mai iscusite maini, toate va vor da autenticitate Sarbatorilor de Paste.

Te asteptam vineri, 26 aprilie, incepand cu ora 10:00, la Targul de Paste de pe platoul Academiei Militare – zona Cotroceni, unde vei regasi gustul mancarurilor si a retetelor romanesti de alta data!

Ne gasesti si pe Facebook la: www.facebook.com/TraditiiRomanestiInBucuresti.

Sursa: www.pikaso.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri de Pasti 2013 Targuri Targuri sarbatori

Articole recomandate

Citeste si despre