Tiribam Tiribum, cel mai iubit spectacol pentru copii, revine la CinemaPro

/ / Modificat: 2014-01-22

Tiribam Tiribum, cel mai iubit spectacol pentru copii, revine la CinemaPro

Cel mai iubit si asteptat spectacol pentru copii Tiribam Tiribum, se joaca pentru prima data anul acesta, pe data de 16 februarie 2014, la ora 11:00, la CinemaPro.

Personajele cele mai iubite de copii - Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli si Tanti Prezentatoare, ajutati de Zana Buna si incurcati pe alocuri de Vrajitoarea Tura Vura, vin sa aduca distractia marca Zurli in fata copiilor si parintilor.

Tiribam_Tiribum_cinema_pro_februarie
Tiribam Tiribum schimba tot ceea ce se intampla pana acum in entertainment-ul pentru copii: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului determina toti spectatorii sa intre in joc.

Este un spectacol in care si cei mici si cei mari sunt invitati sa cante, sa danseze, sa se ridice in picioare, sa strige, sa tina pumnii, sa numere.

Zana Buna are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrajitoarea super aiurita Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, incearca sa fure distractia copiilor! Are oare vreo sansa? Cand copiii se aliaza cu Gasca Zurli si scot arsenalul de cantece, jocuri, magie si buna dispozitie, Tura-Vura descopera ca binele invinge, iar vrajile nu au nici un efect.

Povestea este sustinuta de cantecele favorite ale copiilor - Are mama o fetita, Daca vesel se traieste, Numaratoarea, dar si de cantece noi originale, ritmate, cu text frumos si usor de retinut .
Spectacolul este simplu si usor de inteles de cei mici, coregrafiile sunt usor de imitat iar mesajul este intotdeauna cu un subtext si pentru parinti.

Unul din marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative in personaje haioase, simpatice, neindemanatice. Copiii au nevoie de personaje negative usor de invins cu mintea, usor de corectat cu sufletul. in conceptele Zurli, personajele negative sunt aiurite, zapacite, sparge - oale, incurca-borcane. Intentiile lor rele sunt doar de suprafata. Privirea lor e prietenoasa, vocea poate sa fie calda si actiunile ei pot cel mult sa aduca zambetul pe buzele copiilor.

Regia Vadim Rusu
Cantece orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian
Scenariul si textele cantecelor Mirela Retegan
Costume Anca Cernea
Distributia: Vero Caliman- Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel si Tura-Vura, Gabi Plopan – Zana Buna, Silviu Tabara - Zdranganel, Razvan Marina - Truli si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Bilete s-au pus in vanzare la casieria CinemaPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni pana duminica de la ora 14.00 - 21.00, telefon 031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro.

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa.

Detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de Compania De Evenimente Zurli.

Taguri Gasca zurli Teatru copii Zurli Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre