Tine-ma strans, lasa-ma liber. Un workshop pentru mintea parintilor

/ / Modificat: 2012-03-12
Tine-ma strans, lasa-ma liber. Un workshop pentru mintea parintilor

Tanya Solomitchi va invita la workshop-ul "Tine-ma strans, …lasa-ma liber"

Esti parinte, ai un copil sau mai multi, cu varste intre 3-11 ani si esti constient ca in educatie 'scopul nu scuza mijloacele'? Uneori gestionezi tensionat si ineficient nevoile copilului si ai vrea sa poti controla mersul lucrurilor fara a suprima dezvoltarea armonioasa a copilului dincolo de haine si hrana? Ai dori sa oferi si educatie si cunoastere, si realizezi ca ti-ar fi util sa inveti din modele de educatie cu 'un final fericit'? Daca te regasesti in acest profil, atunci esti candidatul ideal pentru seria de workshop-uri "Tine-ma strans, … lasa-ma liber", al Tanyei.

HabaR Consulting (www.habar.ro), cu sprijinul Copilul.ro (www.copilul.ro) Revista Boutique (www.revista-boutique.ro) si al altor parteneri media, organizeaza workshop-ul dedicat parintilor "Tine-ma strans, lasa-ma liber", sustinut de Tanya Solomitchi si gazduit de Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Evenimentul este primul dintr-o serie de 3 care vor trata extins teme des intalnite acasa, alaturi de cei mici, zi de zi.

Tanya este sociolog, facilitator de sesiuni interactive 'Build Up A Character', antrenor ZIPOPO (program international pentru solutionarea conflictelor, sustinut UNICEF), coordonator de clase de copii/preadolescenti "Dezvoltarea Calitatilor Spirituale" si indrumator al programului "Terapia prin arta", precum si prezentator de sesiuni in cadrul 'The Art of Cosultation'. Dincolo de activitatile, sfaturile si pretioasele training-uri care au consacrat-o, Tanya este mamica a 3 copii, sotie si un bun indrumator.

De dragul copilului tau, vrei: sa fii un parinte si… un prieten, sa fii o autoriate si… un izvor caldura, sa fii responsabil si… flexibil, sa fii grijuliu si… detasat, sa fii atent si… relaxat, sa-i oferi un ajutor si… sa apreciezi abilitatile sale, sa mentii disciplina si… sa te bucuri de el, sa-i oferi educatia academica si… sa ii admiri sufletul, sa recunosti ca impreuna formati 'un univers' din 'stele independente'.

Aceste reuniuni se doresc a fi o platforma de comunicare pentru parinti activi si au scopul de a oferi un sprijin util pentru cei implicati emotional si practic in educatia si dezvoltarea afectiva si psihica a celor mici, care uneori se lasa mai greu de descoperit si inteles.

Intalnirea se va desfasura sub forma unui workshop de 3 sesiuni cu o durata de 3 ore/sesiune, primul workshop incepand pe data de 15 martie, orele 16:00-19:00.

Locul de desfasurare: Biblioteca Metropolitana

Costuri: 250 Ron/sesiune

Detalii inscriere: info@revista-boutique.ro, am@habar.ro

Pentru mintea parintilor

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre