Teatrul Tandarica va reprezenta Romania in cadrul Zilelor Francofoniei, in Portugalia!

/ / Modificat: 2017-03-27
Teatrul Tandarica va reprezenta Romania in cadrul Zilelor Francofoniei, in Portugalia!

Spectacolul “Candid” dupa dupa Voltaire , in regia lui Cristian Pepino, productie a Teatrului Tandarica, a fost invitat in cadrul Zilelor Francofoniei, in perioada 24-26 martie, in Portugalia.

O parodie moderna, alerta, plina de culoare si ritm, jucata intr-un amalgam de limbi, lucru care da o deosebita savoare si care, pe langa mijloacele clasice ale animatiei, foloseste tehnica proiectiei digitale. Nuvela lui Voltaire este “citita” cu inventivitate si umor de regizor, iar esenta fiecarei intamplari sintetizeaza de fapt ideile umaniste despre putere, libertate, iubire, razboi. Un spectacol pentru adulti in care papusile, pe langa faptul ca sunt manuite cu talent si cu dexteritate de tinerii artisti, au o expresivitate deosebita subliniind caracterul fiecarui personaj prin caricaturizare.

Din distributie fac parte actori cunoscuti ai Teatrului de Animatie Tandarica: Mihai Dumitrescu, Liliana Gavrilescu, Geo Dinescu, Roxana Vișan, Marin Fagu.

Cu sprijinul Institutului Cultural Roman, reprezentatia “Candid ” va avea loc sambata 25 martie, la ora 21:30, la Teatrul Meridional din Lisabona.

Mai multe informatii: 

www.teatrultandarica.ro
www.facebook.com/teatrultandarica

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre