Teatrul pentru copii Cenusareasa, in premiera la Cinema Patria

/ / Modificat: 2013-04-16
Teatrul pentru copii Cenusareasa, in premiera la Cinema Patria

Cea mai frumoasa printesa  va invita la spectacol!

Sambata, 18 mai, ora 11.00

Cand povestile copilariei noastre ne invaluie cu alaiul lor de culori si personaje minunate, fiecare clipa a vietii noastre se transforma intr-o experienta magica. Si pentru ca stiu cat de importanta este magia pentru copii si parinti, Art Nation Media si Mercada Communication pun in valoare prin superbe spectacole pentru copii cele mai cunoscute povesti.

Ajutate fiind in misiunea lor de actorii profesionisti ai Teatrului Municipal Ariel, companiile organizatoare va propun acum "Cenusareasa", spectacol ce va avea loc pe data de 18 mai, ora 11.00 la Cinema Patria.

Talentul actorilor ce vor umple scena se va concretiza intr-un spectacol interactiv, dinamic si plin de feerie, care ii va face pe cei mici, dar si pe parinti, sa devina parte a celebrei povesti si sa urmareasca cu maximum de interes si emotii celebra poveste. Un decor bogat si plin de culori, alaturi de jocul actoricesc desavarsit si costumele ca-n basme, vor face din sala cinematografului Patria un taram al experientelor de vis, pe care micii spectatorii le vor pastra in minte si suflet indelung de acum inainte.

Va asteptam asadar sa fim impreuna alaturi de frumoasa Cenusareasa in lupta sa impotriva surorilor si mamei vitrege si sa o indrumam cu urale in calea ei catre printul regatului!

Pretul biletului este de 25 de lei.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru, nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin  www.iabilete.ro, www.bestmusic.ro/bilete, www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre