Teatrul Excelsior o gazduieste pe Mica Sirena

/ / Modificat: 2012-02-23
Teatrul Excelsior o gazduieste pe Mica Sirena

Teatrul Excelsior, prietenul Comunitatii Copilul.ro isi deschide duminica acesta portile pentru toti copiii, parintii si bunicii care vor sa vada sau sa revada spectacolul "Mica sirena".

mica sirena3

Toti cei care indragesc povestea sirenei care isi doreste sa fie om, toti cei care cred ca visele devin realitate, toti copiii si toti adultii care iubesc lumea copiilor sunt bineveniti! Si, bineinteles, Mos Craciun este binevenit!

Trebuie sa recapitulam: duminica, 18 decembrie, de la ora 11.00, Teatrul Excelsior prezinta spectacolul "Mica sirena", spectacol la care va merge si Copilul.ro.  Copiii nostri iubesc Teatrul Excelsior pentru ca este teatrul-dorinta, teatrul unde oamenii stiu ca visele mult visate se indeplinesc. Exact ca in lumea copiilor!

Daca vreti sa va intoarceti pentru o ora in lumea copilariei, daca vreti sa vedeti ochisorii copiilor stralucind de incantare, experimentati bucuria spectacolelor de la Teatrul Excelsior!

Povestea sirenei Ariela, personaj creat de genialul povestitor Hans Christian Andersen este atat de celebra incat ea a devenit simbolul orasului Copenhaga.

mica sirena1

Povestea a fost dramatizata de scriitorul Alexandru Andy Kessler si l-a inspirat creator pe talentatul compozitor Henry Malineanu. Din aceasta colaborare a rezultat un admirabil pretext literar-muzical pentru un spectacol fermecator, plin de poezie...si, intr-o mare masura, si de umor!

"Mica sirena" -  dramatizare de Alexadru Andy Kessler
Distributia: Mica sirena - Annemary Ziegler, Printul - Cristian Nicolaie, Vrajitoarea Barbara - Paula Sorescu-Lucian, Baronul Schpitz - Vasile Menzel, Broasca testoasa - Veronica Popescu, Regele, Delfinul  - Robert Radoveneanu, Triton, Calaul - Stefan Velniciuc.
Regia: Olimpia Arghir
Scenografia: stefan Parvulescu
Muzica: Henry Malineanu
Coregrafia: Roxana Colceag

Programul Teatrului Excelsior il gasiti saptamanal in Forum in topicul Timpul liber pentru copii si parinti!

Teatrul Excelsior are sediul central, pe strada Academiei, nr. 28, sector 1. Pentru informatii dz?i rezervari puteti suna la Teatrul Excelsior la numarul de telefon: 021 315 97 36. Pentru spectacolele de duminica puteti cumpara bilete si de pe site-ul www.bilete.ro.
Pretul biletelor: 10,50 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Evenimente copii Evenimente parinti Activitati cu copilul Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre