Teatru si magie, pentru o ora de terapie, spectacol superdistractiv pentru copii, in parcul IOR

/ / Modificat: 2017-05-23
Teatru si magie, pentru o ora de terapie, spectacol superdistractiv pentru copii, in parcul IOR

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata - ATCA, impreuna cu Primaria Sectorului 3, Magicianul Verdini si actori de teatru va invita miercuri, 31 mai 2017, de la orele 18:30, in parcul I.O.R din Bucuresti, la o seara de magie si culoare, dedicata copiilor cu autism.

Magicianul Verdini va incanta publicul prezent cu trucuri de magie si momente de suspans pentru micutii de toate varstele. Actori cunoscuti si talentati  vor modera evenimentul si vor pune in scena povesti cu suflet, zambet si papusi, pentru toti sarbatoritii Zilei Copilului.

Spectacolul "Teatru si magie, pentru o ora de terapie!" este organizat in beneficiul copiilor cu autism din centrele de recuperare ale ATCA. Seara este un prilej pentru ca publicul sa cunoasca minunata echipa de terapeuti ATCA si copiii de care are grija.

Incepand de astazi si inclusiv pana in ziua evenimentului, publicul inimos poate face donatii de minimum 40 ron pentru sustinerea orelor de terapie necesare recuperarii copiilor cu autism din centrele ATCA. Donatiile se pot face online la http://atca.ro/donatii  sau in urnele de langa scena de spectacol.

Evenimentul va fi indulcit de cofetariile Ugatti si Armand care au pregatit bunatati delicioase pentru sarbatoriti.

Va asteptam cu drag la o seara de povesti, dulciuri si distractii!

Despre ATCA

Infiintata in 2008, ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile in programele de interventie pentru copiii cu tulburari comportamentale si din spectrul autist, si s-a specializat in domeniul de formare a terapeutilor ABA din Romania. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializata (1:1) recuperarea copiilor care sufera de tulburari comportamentale de nivel mediu (ADHD si ADD) sau sever (Asperger, Autism, etc) si de a oferi cursuri de formare, metodologii si instrumente actuale, dovedite stiintific ca fiind cele mai eficiente in indrumarea si managementul tulburarilor de comportament. Cursurile de formare se adreseaza tuturor celor implicati in dezvoltarea copiilor atipici: parinti, profesori, educatori si terapeuti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre